Produktudviklingspuljen – Ansøgning om

Produktudviklingspuljen – Ansøgning om 

Selvstyret har oprettet en pulje, der har til formål at fremme forskellige former for erhvervstiltag med udviklingspotentiale. Puljen hedder Produktudviklingspuljen, og er finansårsbaseret. Det betyder, at Selvstyret hvert år afsætter et puljebeløb til aktiviteter, som er med til at fremme de landbaserede erhverv og turismeerhvervet i landet.


Er du erhvervsdrivende og har eller er i gang med at få et GER nr., kan du søge om produktudviklingsstøtte. Du kan søge om produktudvikling hele året rundt, og efter behov.

For at ansøge om produktudvikling skal du anvende et ansøgningsskema. Det kan du finde på www.inussuk.gl. I din ansøgning skal du beskrive:

  • Hvordan dit projekt kan skabe øget omsætning og / eller indtjening
  • Hvilken nyhedsværdi dit projekt har. Det vil sige, at dit projekt er nyt enten i national eller regional sammenhæng


Det er vigtigt, at dit produkt har en nyhedsværdi. Selvstyret kan nemlig ikke give støtte til projekter, som kan være med til at udkonkurrere lignende produkter.

Når du har udfyldt ansøgningsskemaet skal du sende det til din kommunale erhvervsrådgivningsenhed. Du skal huske at vedlægge et budget med ansøgningen.


Bevilling

Når du modtager en bevilling underskrevet af Selvstyret, har du fået tilsagn om produktudviklingsstøtte. En bevilling om produktudviklingsstøtte gælder i det år, som bevillingen er givet i.


Udbetaling

Du kan få udbetalt støtte for udgifter afholdt efter bevillingsdatoen og frem til årsskiftet. For at få udbetalt støtten skal du indsende dine fakturaer til den kommunale erhvervsrådgivningsenhed. Udbetalingen kan udgøre op til 50 % af de fremsendte faktura.

Senest 3 måneder efter, at dit projekt er afsluttet, skal du indsende en afrapportering om dit projekt til din kommunale erhvervsrådgivningsenhed.


Bemærk

Det er vigtigt, at skemaet er korrekt udfyldt, så sagsbehandlingen kan gå hurtigere. Har du spørgsmål til hvordan skemaet skal udfyldes, kan du få hjælp hos den kommunale erhvervsrådgivningsenhed. Her kan du også få svar på de yderligere spørgsmål, du eventuelt har til puljen.

Din sagsbehandler har tavshedspligt i behandlingen af din ansøgning.

Relaterede artikler

Departementet for Råstoffer, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender
Imaneq 1A
Postboks 930
3900 Nuuk

Telefon (+299) 34 50 00
E-mail: ASNNN@nanoq.gl
Hjemmeside: www.naalakkersuisut.gl