airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Vikariat afdelingsleder daginstitutionsområdet

Kommune Kujalleq søger vikar til afdelingsleder til Børne – og kulturforvaltningen i Nanortalik

Da vores nuværende medarbejder har fået bevilget orlov fra 1. oktober 2016 til 1. marts 2017 søger vi en vikar til at varetage hendes arbejde i disse 5 måneder.
Ansøgningsfrist:
14. september 2015
Sted/Afd:
Nanortalik
Tiltrædelsesdato:
1. oktober 2016
Løn:
I henhold til SIK overenskomst.

Arbejdsområdet:
Afdelingslederen er ansvarlig for daginstitutionsområdet i kommunen og arbejder i børne- og kulturforvaltningen i Nanortalik.

De vigtigste arbejdsopgaver er følgende:
Budget kontrol hver måned – Gennemgang af restance liste hver måned vedr. daginstitutionsområdet -
Udsendelse af regnskabsbalance hver måned til daginstitutioner - Løbende bogføringer af driftsbilag - Rådgivning til daginstitutionsledere af administrativ art – Kundebetjening - Stillingsopslag til daginstitutioner - Fremskaffelse af tal og talmateriale til brug for forvaltningen og kommunens øvrige administration.

Din nærmeste overordnede er forvaltningschefen for børne- og kulturforvaltningen.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Grønlands Hjemmestyre og Sulinermik Inuussutissarsiuteqartut Kattuffiat for handels- og kontorpersonale. Der stilles ikke bolig til rådighed for vikariatet.

Nærmere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse til afdelingsleder Maj-Britt Serano på telefon 61 41 09, e-mail: majf@kujalleq.gl.

ANSØGNINGSFRIST: onsdag 14. september 2016.

Ansøgning sendes til:
Børne –og kulturforvaltningen
Kommunekontor Nanortalik,
Boks 166
3922 Nanortalik.