airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

uddannet pædagog eller uddannet socialassistent/socialhjælper.

Integreret daginstitution ”Nanuaraq” / ”Ajagaq” i Nanortalik i Kommune Kujalleq søger uddannet pædagog eller uddannet socialassistent/socialhjælper

Vi har brug for en der er uddannet som pædagog eller uddannet socialassistent/socialhjælper
Ansøgningsfrist:
20. oktober 2015
Sted/Afd:
Nanortalik
Tiltrædelsesdato:
1. november 2015
Løn:
For yderligere oplysninger, henvend dig til: Majbrit Serano, majf@kujalleq.gl, eller ring: 61 41 09
Hvis du har en pædagoguddannelse og vil prøve noget med andet, har lyst til nye tiltag så er det netop dig vi har brug for.


Kommende pædagog kan starte 1. november 2015 eller efter nærmere aftale.

Integreret daginstitution ”Nanuaraq” / ”Ajagaq” har en lokalefacilitet på 52 pladser til 0-6 årige. Der er i alt 17 medarbejdere. Og lederen er inkluderet i antallet.

På ”Nanuaraq” / ”Ajagaq” der sættes pris på at sætte barnet i centrum i forhold til arbejdet med udviklende indsats, kulturelle aktiviteter i alle sammenhænge, forståelse barnets følelsesliv, udnyttelse af ressourcer fra naturen, genbrug, aktivering af børnene alt efter hvor langt de er nået med deres funktionalitet og hvor meget de kan fysisk, samarbejde med forældre/værge og alt efter behov fokusere på indsatser med barnet i centrum.
Desuden udføres disse alt efter hvad børn vil have. Vi arbejder ud fra Tunngaviit – de 7 pædagogiske principper. Og børnene tilbydes udviklende aktivitetstilbud på grundlag af barnets identitet og hvor langt barnet har opnået såsom tilpassede aktiviteter til 0-6 årige når de når overgangen i forskellige og alle sammenhænge i samarbejde med skolen. 

Personalet kender meget hinanden og de er vant til at løse presset når behovet opstår. De kender til deres klienter og er hengivne. Personalet sætter pris på forståelse og for de kundskab og føre dem ud i livet de har fået fra kurserne. 

Der er 3 daginstitutioner i Nanortalik. Og der er godt samarbejde mellem lederne. Desuden sætter de pris på at hjælpe hinanden når der er behov.

Nanortalik er en fredelig by og smuk by. I løbet af året afholdes der forskellige aktiviteter.

Du der har en uddannelsesbaggrund som pædagog eller socialassistent/socialhjælper og når du ansættes i ”Nanuaraq” / ”Ajagaq” ønsker vi at du er:
Stabil
Kan i helhed bevare overblikket 
En der kan se behov hos børn
Har gode samarbejdsevner overfor brugerne
Ærlig
En der godt kan tilpasse sig
Initiativrig
Har kundskaber i brug af computer men ikke en betingelse.
Altid vilje med opsyn og nye tiltag indenfor pædagogik
Samarbejdsvilje, fysisk og psykisk robust
En der kan sætte grænser
En der kan holde mange bolde i pressede situationer
En der elsker børn og er hengiven

For yderligere oplysninger, henvend dig til: Majbrit Serano, majf@kujalleq.gl, eller ring: 61 41 09
Sidste ansøgningsfrist 20. oktober 2015

Kommune Kujalleq

postbox 514

3920 Qaqortoq

hr-afd@kujalleq.gl