airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Pædagog Aqqalu

Vi har brug for 2 uddannet pædagog i Qaqortoq. Hvis du er uddannet pædagog, har lignende erfaringer og er innovativ, så er det dig vi har brug for.

Ansættelse sker pr. 15. november 2015 eller efter nærmere aftale.

Integreret daginstitution “Aqqaluk” søger 2 uddannede pædagoger.
Ansøgningsfrist:
13. november 2015
Sted/Afd:
Qaqortoq
Tiltrædelsesdato:
2. november 2015
Løn:
N.P.K
Integreret daginstitution “Aqqaluk” har en lokalefacilitet til 53 pladser for børn i alderen 0-6. I alt er der 15 ansatte hvor en af dem er leder. Og disse er fordelt til 4 afsnitter: 2 afsnitter er for børn 0-2 år hvor 2 afsnitter er for børn 2-3 år og 4 afsnit er for børn 3-6 år.

Daginstitutionen “Aqqaluk” har en målgruppe hvor spædbørn forberedes til overgangen til børnehave og yde indsats med barnet i centrum og hjælpe det i alle henseender, udnytte ressourcerne i naturen, aktiviteter med barnet i centrum, kontakt til ældre, virksomhedsstudiebesøg, godt samarbejde med forældre og alt efter behov for opmuntring yde aktiviteter for forældre.
I henhold til Inatsisartutlov nr. 16, af 3. December 2012 beskæftiges der med ovennævnte sammen med forældrene. Desuden bruges til indsatsarbejdet de 7 principper.

Medarbejderne kender hinanden godt og har erfaringer med at løse problematikker hurtigt alt når behovet opstår. De har gode samarbejdsevner, friske og kender derfor hvordan klienterne skal håndteres for de evner de fortsat besidder på grund af de kurser de fortsat får. De er desuden hengivne overfor de mennesker de arbejder med.
Der er 4 daginstitutioner i Qaqortoq. Og der er et godt samarbejdende lederteam. Og de sætter pris på at hjælpe hinanden når der er behov for det.
Qaqortoq er en fredelig, uddannelses- og smuk by. I løbet af året afholdes der forskellige aktiviteter.

Vi forventer at pædagogen har følgende opgaver i sin afsnit:
•    Stabil
•    Kan i helhed bevare overblikket
•    En der kan se behov hos børn
•    Har gode samarbejdsevner overfor brugerne
•    Ærlig
•    En der godt kan tilpasse sig
•    Initiativrig
•    Har kundskaber i brug af computer men ikke en betingelse
•    Aktivitetsmuligheder efter barnets behov
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende aftale mellem Selstyret, Perorsaasut Ilinniarsimasut Peqatigiiffiat.

For yderligere oplysninger sker henvendelse til Bibi Kielsen Børnehaven “Aqqalu” tlf. 642259 mail: aqqaluk@kujalleq.gl 

Sidste ansøgningsfrist 13. november 2015 og sendes til eller send til: 

Kommune Kujalleq<br>HR-afdeling<br>Postboks 514<br>3920 Qaqortoq<br> hr-afd@kujalleq.gl