airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Køkkenassistent/Enæringsassistent

ørnehaven “Angaju” søger uddannet ernæringsassistent eller køkkenassistent. Er du uddannet ernæringsassistent eller køkkenassistent og søger efter erfaringer og er kreativ, er det netop dig vi søger efter. Tiltrædelse den 1. januar 2016 eller efter nærmere aftale.

Børnehaven ”Angaju” kan huse 64 børn af forskellige alder fra 0-6 år.
Der er 15 medarbejdere iblandet lederen, som er fordelt med 4 stuer, 2 stuer er beregnet til 0-3 årige, hvor der er plads til 12 børn hver. 2 stuer er beregnet til 3-6 årige hvor der er plads til 20 børn i alt.
Ansøgningsfrist:
29. december 2015
Sted/Afd:
Qaqortoq
Tiltrædelsesdato:
1. januar 2016
Løn:
S.I.K. Overenskomst
Krav til ansøgerne:
•    Uddannelse som Eneringsassistent/køkkenassistent eller lignende
•    Stabil og samarbejdsvillig

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Naalakkersuisut og Sulinermik Inuussutissarsiuteqartut Kattuffiat i Grønland.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte daginstitutionslederen Johanne Knudsen, angaju@kujalleq.gl eller ring til: 64 22 74

Ansøgning, med straffeattest, bilagt med uddannelsespapir samt udtalelser fra tidligere arbejdsgiver skal være i hænde i Kommune Kujalleq Qaqortoq Administration 29. december 2015 og skal sendes til:

Kommune Kujalleq <br>HR-afdeling<br>Postboks 514 <br>3920 Qaqortoq <br>eller hr-afd@kujalleq.gl