airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Narsaq søger uddannet socialpædagog GENOPSLAG

Vuggestuen “Vivi” søger 1 uddannet pædagog.

Ansættelse sker pr. 1. januar 2016 eller efter nærmere aftale.
Ansøgningsfrist:
16. december 2015
Sted/Afd:
Narsaq
Tiltrædelsesdato:
1. januar 2016
Løn:
N.P.K.
Vuggestuen daginstitution “Viivi” har en lokalefacilitet til 48 pladser for børn i alderen 0-3. I alt er der 16 ansatte hvor en af dem er leder. Og disse er fordelt til 4 afsnitter: 
Vuggestuen “Viivi” har en målgruppe hvor spædbørn forberedes til overgangen til børnehave og yde indsats med barnet i centrum og hjælpe det i alle henseender, udnytte ressourcerne i naturen, aktiviteter med barnet i centrum, kontakt til ældre, virksomhedsstudiebesøg, godt samarbejde med forældre og alt efter behov for opmuntring yde aktiviteter for forældre.
I henhold til Inatsisartutlov nr. 16, af 3. december 2012 beskæftiges der med ovennævnte sammen med forældrene. Desuden bruges til indsatsarbejdet de 7 principper. Det er vigtigt at ansatte og forældre arbejder sammen for at barnet kan være trygt.
Medarbejderne kender hinanden godt og har erfaringer med at løse problematikker hurtigt alt når behovet opstår. De har gode samarbejdsevner, friske og kender derfor hvordan klienterne skal håndteres for de evner de fortsat besidder på grund af de kurser de fortsat får. De er desuden hengivne overfor de mennesker de arbejder med.
Vuggestuen ligger tæt til byen, naturen og bruges meget.
Der er 2 daginstitutioner i Narsaq. Og der er et godt samarbejdende lederteam. Og de sætter pris på at hjælpe hinanden når der er behov for det.
Narsaq er en fredelig, uddannelses- og smuk by. I løbet af året afholdes der forskellige aktiviteter.
Vi forventer at pædagogen har følgende opgaver i sit afsnit:
• Stabil
• Kan i helhed bevare overblikket 
• En der kan se behov hos børn
• Har gode samarbejdsevner overfor brugerne
• Ærlig
• En der godt kan tilpasse sig
• Initiativrig
• Har kundskaber i brug af computer men ikke en betingelse.
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Grønlands Landsstyre og Perorsaasut Ilinniarsimasut Peqatigiiffiat for pædagogisk personale ansat i daginstitutioner i Grønland.
Der kan anvises bolig, for hvilket der betales husleje og depositum efter gældende regler, ligesom rejse- og flytteomkostninger afholdes af kommunen i henhold til de til enhver tid gældende regler.

Hvis du vil vide flere oplysninger og informationer, kan man kontakte institutionslederen Thilda Thomsen, narviivi@greennet.gl eller ring direkte til: 66 11 54.

Sidste ansøgningsfrist den 16. december 2015 og skal sendes til:

Kommune Kujalleq HR-afdeling Postboks 514 3920 Qaqortoq E-mail: HR-Afd@kujalleq.gl