airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

3 socialrådgivere/sagsbehandler.

Kommune Kujalleq Qaqortoq
Børn- og Ungeområdet
søger
3 socialrådgivere/sagsbehandler.

Er du struktureret, faglig dygtig, kvalitetsbevist socialrådgiver eller HK-uddannet. Så er du måske vores nye Socialrådgiver/Sagsbehandler til Børn og Ungeområdet.
Stillingen er ledig til besættelse den 01. februar 2017 eller efter aftale.
Ansøgningsfrist:
6. januar 2016
Sted/Afd:
Qaqortoq
Tiltrædelsesdato:
1. februar 2016
Løn:
I henhold Gældende aftaler

Kommune Kujalleq står over for store forandringer, vi ønsker at fokusere på kvaliteten og fagligheden af sagsbehandlingen, og har derfor behov for en socialrådgiver, der ønsker at være med til at udvikle og løfte området.  Socialforvaltningen for Børn og Unge skal sikre at sagsbehandling af børne- og ungesager, underretninger, og anbringelser af børn sker i henhold til gældende lovgivning og på baggrund af en konkret vurdering af den enkelte.

 

Vi forventer at du:

 • Er socialrådgiver eller HK-uddannede med erfaring inden for området.

 • Har erfaring med sagsbehandling inden for området

 • Har gode samarbejdsevner og kan arbejde tværfagligt

 • Har lyst til at være med til at gøre en forskel på et udfordrende socialområde

 • Er robust

   

  Børneattest:

  Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

  Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen

   

  Vi tilbyder dig et job med mulighed for indflydelse, ansvar og udvikling på børn- og ungeområdet. Ud over et job, som du i særdeleshed har mulighed for at præge og forme, så får du mulighed for at opleve den grønlandske kultur og natur på helt tæt hold.

   

  Socialforvaltningen i gang med at ændre organisationsstrukturen, og ønsker at udvikle det faglige miljø.

   

  Løn - og ansættelsesvilkår, herunder retten for til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende Aftale om klassificering af visse tjenestemandslignende stillinger inden for Grønlands Selvstyre og i kommunerne. Aflønning sker som socialrådgiver med mulighed for ansættelse på særlig åremålsvilkår. Passende bolig vil kunne stilles til rådighed, hvortil der betales husleje m.m. efter gældende regler.

   

  Yderligere oplysninger om stillingen samt stillingsbeskrivelse kan indhentes hos:

  Socialchef Dariusz Sobczynski, tlf. 64 53 22 E-mail; daso@kujalleq.gl   

   

  Ansøgninger skal være Kommune Kujalleq i hænder senest den 06. januar 2017 kl. 12.00. Ansøgninger eksamensbeviser, udtalelser m.v. fremsendes til:


Kommune Kujalleq

HR-afdeling

Postboks 541

3920 Qaqortoq

job@kujalleq.gl