airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ledende Socialrådgiver

Er du struktureret, faglig dygtig, kvalitetsbevist og med gode lederegenskaber? Så er du måske vores nye ledende til Børn og Ungeområdet, placeret i Qaqortoq. Stillingen er ledig til besættelse den 01. april 2016 eller efter aftale.

Kujalleq kommune står over for store forandringer, vi ønsker at fokusere på kvaliteten og fagligheden af sagsbehandlingen, og har derfor behov for en myndighedsleder, der ønsker at være med til at udvikle og løfte området. Socialforvaltningen for Børn og Unge skal sikre at sagsbehandling af børne- og ungesager, underretninger, og anbringelser af børn sker i henhold til gældende lovgivning og på baggrund af en konkret vurdering af den enkelte.

Du vil blive ansvarlig for den daglige ledelse af sagsbehandlerne og med tæt samarbejde til kommunens tre familiecentre, samt 2 væresteder for børn. Samt sørge for et tæt samarbejde til kommunens eksterne samarbejdspartnere som sundhed, skole og politi.
Ansøgningsfrist:
17. marts 2016
Sted/Afd:
Qaqortoq
Tiltrædelsesdato:
1. april 2016
Løn:
I henhold til aftale
Vi forventer at du:
•    Er socialrådgiver
•    Har erfaring med sagsbehandling indenfor området
•    Har ledererfaring
•    Har gode samarbejdsevner og kan arbejde tværfagligt
•    Har lyst til at være med til at gøre en forskel på et udfordrende socialområde
•    Er robust

Vi tilbyder dig et job med mulighed for indflydelse, ansvar og udvikling på børn- og ungeområdet. Udover et job, som du i særdeleshed har mulighed for at præge og forme, så får du mulighed for at opleve den grønlandske kultur og natur på helt tæt hold.

Socialforvaltningen i gang med at ændre organisationsstrukturen, og ønsker at udvikle det faglige miljø.

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder retten for til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende Aftale om klassificering af visse tjenestemandslignende stillinger indenfor Grønlands Selvstyre og i kommunerne. Aflønning sker som ledende socialrådgiver. Passende bolig vil kunne stilles til rådighed, hvortil der betales husleje m.m. efter gældende regler.

Yderligere oplysninger om stillingen samt stillingsbeskrivelse kan indhentes hos  <br>fg. Socialchef Peter Sonberg, tlf. 64 53 74 e-mail; peso@kujalleq.gl <br><br>

Ansøgninger skal være Kommune Kujalleq i hænder senest den 17. marts 2016 kl. 12.00. Ansøgninger eksamensbeviser, udtalelser m.v. fremsendes til<br><br>

Kommune Kujalleq<br>Personaleforvaltning<br>Postbox 541<br>3920 Qaqortoq<br>Mail: hr-afd@kujalleq.gl <br><br>