airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

uddannet pædagog i “Inneriilat” Qaqortoq.

Ansættelse sker pr. 01. april 2016 eller efter nærmere aftale.

Integreret daginstitution “Inneriilat” søger 1 uddannede pædagog til 2-3 års alder med 12 børn.

Integreret daginstitution “Inneriilat” har en lokalefacilitet til 76 pladser for børn i alderen 0-6. I alt er der 18 ansatte hvor en af dem er leder. Fem lokaler er delt rundt omkring. Til 0-2 årige er der to lokaler hvor resten af enkelte lokaler er fordelt til 2-3, 3-4 og 4-6 årige.
Ansøgningsfrist:
17. marts 2016
Sted/Afd:
Qaqortoq
Tiltrædelsesdato:
1. april 2016
Løn:
N.P.K. overenskomst
å ”Inneriilat” er formålet med at forberede spædbørn til overgang fra vuggestue til børnehave. Desuden sættes der pris på at sætte barnet i centrum i forhold til arbejdet med udviklende indsats, kulturelle aktiviteter i alle sammenhænge, forståelse barnets følelsesliv, udnyttelse af ressourcer fra naturen, genbrug, aktivering af børnene alt efter hvor langt de er nået med deres funktionalitet og hvor meget de kan fysisk, samarbejde med forældre/værge og alt efter behov fokusere på indsatser med barnet i centrum.

I henhold til: Inatsisartutlov nr. 16 af 3. december 2012 arbejder ovennævnte samt forældrene på at der skal afholdes Kammagiitta (Fri for mobberi) en gang om ugen. Desuden er der sat forskellige temaer samt målsætninger. Desuden udføres disse alt efter hvad børn vil have. Vi arbejder ud fra Tunngaviit – de 7 pædagogiske principper. Og børnene tilbydes udviklende aktivitetstilbud på grundlag af barnets identitet og hvor langt barnet har opnået såsom tilpassede aktiviteter til 0-6 årige når de når overgangen i forskellige og alle sammenhænge i samarbejde med skolen.

Medarbejderne kender hinanden godt og har erfaringer med at løse problematikker hurtigt alt når behovet opstår. De har gode samarbejdsevner, friske og kender derfor hvordan klienterne skal håndteres for de evner de fortsat besidder på grund af de kurser de fortsat får. De er desuden hengivne overfor de mennesker de arbejder med.

Der er 4 daginstitutioner i Qaqortoq. Og der er et godt samarbejdende lederteam. Og de sætter pris på at hjælpe hinanden når der er behov for det.
Qaqortoq er en fredelig, uddannelses- og smuk by. I løbet af året afholdes der forskellige aktiviteter.
Vi forventer at pædagogen har følgende opgaver i sin afsnit:
•    Stabil
•    Kan i helhed bevare overblikket
•    En der kan se behov hos børn
•    Har gode samarbejdsevner overfor brugerne
•    Ærlig
•    En der godt kan tilpasse sig
•    Initiativrig
•    Har kundskaber i brug af computer men ikke en betingelse.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende aftale mellem Selvstyret, Perorsaasut Ilinniarsimasut Peqatigiiffiat.<br><br>

For yderligere oplysninger sker henvendelse til: Malene Høegh-Olsen Inneriilat@kujalleq.gl<br>Eller ved at ringe til: 64 29 74 Ansøgningsfrist 17. Marts 2016 og sendes til:<br>

Kommune Kujalleq<br>Personalekontoret<br>Postbox 514<br>3920 Qaqortoq<br>hr-afd@kujalleq.gl    <br><br>