airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Daginstitution ”Narsarmiutaq” i Narsaq i Kommune Kujalleq søger uddannet pædagog.

Vi har brug for en der er uddannet som pædagog. Hvis du har en pædagoguddannelse og vil prøve noget med andet, har lyst til nye tiltag så er det netop dig vi har brug for.


Kommende pædagog kan starte 1. august 2016 eller efter nærmere aftale.
Ansøgningsfrist:
22. juli 2016
Sted/Afd:
Narsaq
Varighed:
Fast ansættelse
Tiltrædelsesdato:
1. august 2016
Løn:
Efter gældende overenskomst

Daginstitution ”Narsarmiutaq” har en lokalefacilitet på 60 pladser til 3-6 årige. Der er i alt 13 medarbejdere. Og lederen er inkluderet i antallet.

På ”Narsarmiutaq” er formålet med at forberede børn til overgang fra børnehave folkeskolen. Desuden sættes der pris på at sætte barnet i centrum i forhold til arbejdet med udviklende indsats, kulturelle aktiviteter i alle sammenhænge, forståelse barnets følelsesliv, udnyttelse af ressourcer fra naturen, genbrug, aktivering af børnene alt efter hvor langt de er nået med deres funktionalitet og hvor meget de kan fysisk, samarbejde med forældre/værge og alt efter behov fokusere på indsatser med barnet i centrum.
I henhold til: Inatsisartutlov nr. 16 af 3. december 2012 arbejder ovennævnte samt forældrene på at der skal afholdes Kammagiitta (Fri for mobberi) en gang om ugen. Desuden er der sat forskellige temaer samt målsætninger. Desuden udføres disse alt efter hvad børn vil have. Vi arbejder ud fra Tunngaviit – de 7 pædagogiske principper. Og børnene tilbydes udviklende aktivitetstilbud på grundlag af barnets identitet og hvor langt barnet har opnået
såsom tilpassede aktiviteter til 0-6 årige når de når overgangen i forskellige og alle sammenhænge i samarbejde med skolen.

Personalet kender meget hinanden og de er vant til at løse presset når behovet opstår. De kender til deres klienter og er hengivne. Personalet sætter pris på forståelse og for de kundskab og føre dem ud i livet de har fået fra kurserne.

Der er 2 daginstitutioner i Narsaq. Og der er godt samarbejde mellem lederne. Desuden sætter de pris på at hjælpe hinanden når der er behov.

Narsaq er en fredelig by og smuk by. I løbet af året afholdes der forskellige aktiviteter.

Du der har en uddannelsesbaggrund som pædagog og når du ansættes i ”Narsarmiutaq” har følgende ansvar:
- En der vil sørge for at normerne i huset følges
- Initiativtager til indsats i henhold til Inatsisartut lov nr. 16, af 3. december 2012
- Fuld opmærksom hvad angår samarbejdet med forældre
- Altid vilje med opsyn og nye tiltag indenfor pædagogik
- Samarbejdsvilje, fysisk og psykisk robust
- En der kan sætte grænser
- En der kan samle medarbejdere til fællesskab
- En der kan give tilvejebringelse for at løse problemer
- En der kan holde mange bolde i pressede situationer
- En der har ledelseserfaringer
- En der elsker børn og er hengiven

For yderligere oplysninger, henvend dig til: Majbrit Serano majf@kujalleq.gl Eller ved at ringe til: tlf. 61 41 09. Eller Institutionsleder Marianne Nielsen narsarmiutaq.narsaq@greennet.gl tlf. 66 10 30.

 

Sidste ansøgningsfrist 22. juli 2016 og sendes til: hr-afd@kujalleq.gl