airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Børn- og Ungeområdet søger socialrådgivere-GENOPSLAG


Er du struktureret, faglig dygtig, kvalitetsbevist socialrådgiver? Så er du måske vores nye Socialrådgiver til Børn og Ungeområdet, placeret i Qaqortoq. Stillingerne er ledig til besættelse den 01. september 2016 eller efter aftale.
Ansøgningsfrist:
26. august 2016
Sted/Afd:
Qaqortoq
Tiltrædelsesdato:
1. september 2016
Løn:
AK's aftale
Kommune Kujalleq står over for store forandringer, vi ønsker at fokusere på kvaliteten og fagligheden af sagsbehandlingen, og har derfor behov for en socialrådgiver, der ønsker at være med til at udvikle og løfte området. Socialforvaltningen for Børn og Unge skal sikre at sagsbehandling af børne- og ungesager, underretninger, og anbringelser af børn sker i henhold til gældende lovgivning og på baggrund af en konkret vurdering af den enkelte.

Vi forventer at du:

• Er socialrådgiver
• Har erfaring med sagsbehandling inden for området
• Har gode samarbejdsevner og kan arbejde tværfagligt
• Har lyst til at være med til at gøre en forskel på et udfordrende socialområde
• Er robust

Vi tilbyder dig et job med mulighed for indflydelse, ansvar og udvikling på børn- og ungeområdet. Ud over et job, som du i særdeleshed har mulighed for at præge og forme, så får du mulighed for at opleve den grønlandske kultur og natur på helt tæt hold.

Socialforvaltningen i gang med at ændre organisationsstrukturen, og ønsker at udvikle det faglige miljø.

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder retten for til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende Aftale om klassificering af visse tjenestemandslignende stillinger inden for Grønlands Selvstyre og i kommunerne. Aflønning sker som socialrådgiver. Passende bolig vil kunne stilles til rådighed, hvortil der betales husleje m.m. efter gældende regler.

Yderligere oplysninger om stillingen samt stillingsbeskrivelse kan indhentes hos
Socialchef Dariusz Sobczynski, tlf. 64 53 22 E-mail; daso@kujalleq.gl  

Ansøgninger skal være Kommune Kujalleq i hænder senest den 26. august 2016 kl. 12.00. Ansøgninger eksamensbeviser, udtalelser m.v. fremsendes til
Kommune Kujalleq
HR-afdeling
Postboks 541
3920 Qaqortoq
hr-afd@kujalleq.gl