airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Planchef

Grønlands sydligste kommune, Kommune Kujalleq, søger en ny Planchef, med tiltrædelse den 01. september 2016 eller nærmere aftale
Ansøgningsfrist:
12. august 2016
Sted/Afd:
Qaqortoq
Tiltrædelsesdato:
1. september 2016
Løn:
I henhold til gældende overenskomster
Planchefen har det faglige ansvar for kommuneplanlægningen og den dertil hørende arealadministration. Der skal derfor påregnes planlægningsmæssige opgaver, og opgaver med borgerkontakt. Af aktuelle opgaver i den kommende planperiode kan nævnes:

- Etableringen af en ny lufthavn mellem Narsaq & Qaqortoq, og de udviklingsmuligheder der dermed      opstår,
- nomineringen af et kommende UNESCO-verdensarvsområde i Kommune Kujalleq,
- udvikling af nye erhvervsområder,
- udbygning af et vejnet mellem bygder og byer,
- indpasningen af større mineprojekter og andre nye erhverv i området, samt
- udviklingsstrategier for byer og bygder.

Planchefen er organisatorisk placeret i Teknisk Forvaltning i Qaqortoq, men har samarbejds¬relationer i forhold til alle kommunens forvaltninger samt med opgaver i alle tre byer og 11 bygder. Der må derfor påregnes en del rejseaktiviteter rundt i kommunen.

Ud over det faglige byder en ansættelse i Sydgrønland også på helt unikke levevilkår:
- Overskuelige bysamfund hvor ”alle kender hinanden”
- unikke bymiljøer med historie, farver, sports- og kulturliv,
- en natur lige uden for døren med mulighed for
- vandreture, lystfiskeri, kajaksejlads, brævanding mmm

Brænder du for nogle af disse faglige udfordringer eller personlige muligheder, er du måske vores nye planchef?

Som planchef skal du have en relevant planlæggerbaggrund og gerne erfaring fra rådgiver¬branchen, fra tidligere ansættelse i det offentlige samt kendskab til grønlandske samfundsforhold. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og systematisk og i øvrigt kan anvende IT (redigerings- og tekstbehandlingsprogrammer, AutoCad eller GIS) på brugerniveau.

Af hensyn til borgerkontakten foretrækkes ansøgere som mestrer såvel grønlandsk som dansk, foruden at det forventes at engelsk kan anvendes på et højt niveau.

Ansættelse og aflønning vil ske efter gældende overenskomster mellem Naalakkersuisut og vedkommendes faglige organisation.

Der kan anvises bolig, for hvilken der betales depositum og husleje efter de til enhver tid gældende regler, ligesom der ydes fri tiltrædelses- og – efter mindst 3 års ansættelse – fratrædelsesrejse ifølge gældende regler.

Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte Teknisk chef Leif Baadh på telefon +299 645400, eller pr. mail: lewb@kujalleq.gl .

Ansøgning med oplysning om uddannelse, tidligere beskæftigelse samt familiestørrelse, bilagt kopier af eksamensbeviser og evt. referencer m.m. skal være kommunen i hænde 12. august 2016.
Ansøgningen sendes til:
Kommune Kujalleq
Postboks 514
3920 Qaqortoq
hr-afd@kujalleq.gl