airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Pædagog

Kommune Kujalleq søger uddannede pædagoger i Qaqortoq.

Børnehaven “Angaju” søger uddannede pædagoger. Er du pædagog uddannet og søger efter erfaringer og er kreativ, er det netop dig vi søger efter. Tiltrædelse den 1 januar 2017 eller efter nærmere aftale.
Ansøgningsfrist:
15. december 2016
Sted/Afd:
Qaqortoq
Tiltrædelsesdato:
1. januar 2017
Løn:
I henhold til NPK's overenskomst

Børnehaven ”Angaju” kan huse 64 børn af forskellige alder fra 0-6 år.

Der er 15 medarbejdere iblandet lederen, som er fordelt med 4 stuer, 2 stuer er beregnet til 0-3 årige, hvor der er plads til 12 børn hver. 2 stuer er beregnet til 3-6 årige hvor der er plads til 20 børn i alt.

 

”Angaju” har et formål med at spædbørn skal forberedes ved overgangen fra vuggestue til børnehaven ved tiltag med støtteordninger af enhver slags med barnet i centrum og man finder det vigtigt, at man aktiverer børnene med forskellige kulturelle tiltag og udnyttelse af naturens ressourcer, aktiviteter med barnet i centrum, kontakt til ældre, studie besøg i virksomheder, godt samarbejde med forældrene og tiltag til motivation fra forældrene ved behov. 

Udføre ovennævnte i henhold til Landstingsforordning nr. 16 af 3. dec. 2012.  Der er opstartet tiltag efter De 7 grundregler.  Man finder det vigtigt, at barnet udvikler sig trygt ved samarbejde mellem medarbejderne og forældrene.

 

Medarbejdere kender hinanden rigtig godt, hvor man også er vant til at få en hurtig ordning på opståede problematikker ved travletid. Medarbejderne har gennemgået forskellige kurser og har derfor godt kendskab til børnene og giver sig fuldt ud under deres arbejde.  Medarbejdernes stærke sider er afgjort deres sagtmodige arbejdsmåde med både børn og forældre.

 

Der er 4 daginstitutioner i Qaqortoq, hvor der er godt samarbejde mellem lederne og myndighederne, hjælpsomhed bliver værdsat.

 

Vi forventer pædagogen skal have disse opgaver i stuen:

  • Pædagogen skal give sig fuldt ud i arbejdet

  • Have overblik

  • Kan bemærke barnets behov

  • Samarbejdsvillige mod brugerne

  • Ærlighed

  • Have tilpasningsorden

  • Kreativitet

  • Kendskab til IT, dog ikke påkrævet.

 Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen.

 

Ansættelses- og lønforhold sker efter overenskomsten mellem Selvstyret og Perorsaasut Ilinniarsimasut Peqatigiiffiat.

 

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte fg. Leder Regine Andreassen angaju@kujalleq.gl eller ring til: 64 22 74

 

Sidste ansøgningsfrist 15. december 2016  som sendes til::


Kommune Kujalleq

Postboks 514

3920 Qaqortoq

job@kujalleq.gl