airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Jurist

Kommune Kujalleq søger en jurist med afsluttet kandidatuddannelse, ansættelse pr. 01. februar 2017 eller som kan begynde snarest muligt efter aftale.
Ansøgningsfrist:
19. januar 2017
Sted/Afd:
Qaqortoq
Tiltrædelsesdato:
1. februar 2017

Som jurist vil du blive placeret i kommunens stabsfunktion i borgmesterkontoret i Qaqortoq, og din opgave vil blive at rådgive og bistå kommunens øverste ledelse og fagforvaltningerne med løsning af juridiske problemstillinger.

Du vil i dit daglige arbejde komme til at referere til kommunens chefjurist.

Vi søger en generalist, som samtidig er parat til at sætte sig godt ind i en bred vifte af specielle juridiske sagsområder.

Nyuddannede kandidater kan komme i betragtning til stillingen.

Vi forventer grundlæggende, at du er god til at samarbejde, at du går efter at levere arbejde på et fagligt højt niveau, og at du er positiv og energisk.

Kommunen tilbyder løn i henhold til den grønlandske DJØF-overenskomst og mulighed for deltagelse i arbejdsrelevante kurser.

Du må påregne nogen rejseaktivitet, primært mellem kommunens byer.    

Der kan anvises personalebolig, for hvilken der betales efter de til enhver tid gældende regler for offentlige personaleboliger i Grønland.

Der ydes tiltrædelsesrejse og bohaveflytning efter de regler, som gælder for tjenestemænd.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte chefjurist Michael Mikkelsen, mimi@kujalleq.gl, eller ring til: 64 53 19.

For spørgsmål om ansættelsesvilkår mv. er du velkommen til at kontakte kommunens HR-afdeling, HR-afd@kujalleq.gl.

Ansøgningsfrist er 19. januar 2017 og ansøgning bilagt dokumentation for uddannelse med eksamenskarakterer og evt. referencer skal sendes til:

Ansøgning sendes til 

Kommune Kujalleq

HR-afdeling

3920 Qaqortoq

 job@kujalleq.gl