airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Pædagog eller socialhjælper/socialmedhjælper:

Skolepasninng Timmiaaqqat som ligger i Narsaq, er et værested efter skoletid. En pædagog/socialhjælper eller socialmedhjælper, søges til besættelse pr. 15. Februar 2017, eller efter nærmere aftale.
Ansøgningsfrist:
8. februar 2017
Sted/Afd:
Narsaq
Tiltrædelsesdato:
15. februar 2017
Løn:
I henhold til gældende overenskomst

Som jurist vil du blive placeret i kommunens stabsfunktion i borgmesterkontoret i Qaqortoq, og din opgave vil blive at rådgive og bistå kommunens øverste ledelse og fagforvaltningerne med løsning af juridiske problemstillinger.

 

Du vil i dit daglige arbejde komme til at referere til kommunens chefjurist.

 

Vi søger en generalist, som samtidig er parat til at sætte sig godt ind i en bred vifte af specielle juridiske sagsområder.

 

Nyuddannede kandidater kan komme i betragtning til stillingen.

 

Vi forventer grundlæggende, at du er god til at samarbejde, at du går efter at levere arbejde på et fagligt højt niveau, og at du er positiv og energisk.

 

Kommunen tilbyder løn i henhold til den grønlandske DJØF-overenskomst og mulighed for deltagelse i arbejdsrelevante kurser.

 

Du må påregne nogen rejseaktivitet, primært mellem kommunens byer.    

 

Der kan anvises personalebolig, for hvilken der betales efter de til enhver tid gældende regler for offentlige personaleboliger i Grønland.

 

Der ydes tiltrædelsesrejse og bohaveflytning efter de regler, som gælder for tjenestemænd.

 

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte chefjurist Michael Mikkelsen, mimi@kujalleq.gl, eller ring til: 64 53 19.

 

For spørgsmål om ansættelsesvilkår mv. er du velkommen til at kontakte kommunens HR-afdeling, HR-afd@kujalleq.gl.

 

Ansøgningsfrist er 15. februar 2017 og ansøgning bilagt dokumentation for uddannelse med eksamenskarakterer og evt. referencer skal sendes til:


Ansøgning sendes til 

Kommune Kujalleq

HR-afdeling
Postboks 515
3920 Qaqortoq
E-mail: job@kujalleq.gl