airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Miljømedarbejder - barselsvikariat

Kommune Kujalleq søger en energisk og serviceminded barselsvikar til opgaver inden for miljøområdet. Stillingen ønskes besat pr 1. maj 2017 eller hurtigst muligt derefter.
Vikariatet vil være til og med Oktober 2017.
Ansøgningsfrist:
13. april 2017
Sted/Afd:
Qaqortoq
Tiltrædelsesdato:
1. maj 2017
Løn:
I henhold til gældende overenskomster

Vi kan tilbyde et spændende barselsvikariat i en kommune og forvaltning i udvikling. Målet for miljøområdet er at forebygge miljøproblemer på en konstruktiv og effektiv måde i dialog med borgere og virksomheder.

Om dig:
Vi forventer, at du har en akademisk eller teknisk uddannelse, hvor vand, kemi og miljø har været væsentlige parametre i dit forløb. Det er en fordel, hvis du har erfaring med administration efter miljøbeskyttelsesloven. Du kan fx være miljøtekniker, ingeniør eller miljøplanlægger.

Det er vigtigt, at du:

  • har kendskab til lovgivningen
  • har forståelse for vores rolle som miljømyndighed
  • er en teamplayer og viser respekt for andres faglighed
  • arbejder målrettet og afslutter opgaver
  • er nytænkende, så vi opnår en endnu bedre opgaveløsning
  • er god til at formulere dig i skrift og tale og kan se mulighederne i den digitale verden og bruge dem
  • evner at samarbejde med mange forskellige interessenter
  • er skarp på at yde en god service til politikere, borgere, virksomheder, teknikere, entreprenører samt til dine kollegaer i Forvaltning for Teknik og Miljø og resten af organisationen.

For at passe ind i vores organisation som menneske skal du være engageret, initiativrig, løsningsorienteret og god til at skabe overblik. Derudover skal du have humoristisk sans og gå-på-mod.

Vi er:
Forvaltning for Teknik og Miljø har hovedsæde i Qaqortoq, og ledes af den tekniske chef. Forvaltningen i Qaqortoq består af 8 medarbejdere, der varetager områderne inden for Miljø, Arealanvendelse, Kommuneplanlægning samt Bygge- og Anlæg. Forvaltningen består herudover af 2 administrative medarbejdere. Under forvaltningen hører ligeledes teknisk og administrativt personale i Narsaq og Nanortalik samt personalet i kommunens entreprenørafdelinger, modtagestationer for miljøfarligt affald, forbrændingsanlægget og Beredskabet.

Forvaltning for Teknik og Miljøs vision er at gøre god service bedre for borgere og virksomheder i Kommune Kujalleq. Miljøafdelingen, der varetages af en enkelt medarbejder, har fokus på service og kvalitet i sagsbehandlingen og helhedsorienteret og tværfaglig opgaveløsning. Der arbejdes ud fra, at det skal være nemt, effektivt og hurtigt at gøre det rigtige for vores borgere, virksomheder og os selv - ikke mindst til gavn for miljøet.

Forvaltningens kultur er præget af åbenhed og dialog, og du har indflydelse på dine arbejdsopgaver og har i stor udstrækning selv mulighed for at tilrettelægge din arbejdsdag.   

Du kommer til at sidde med en række forskelligartede opgaver inden for miljøområdet, herunder affald, spildevand, virksomhedstilsyn skorstensfejning m.m., og du vil have et tæt samarbejde med kommunens driftschef om særligt udvikling af drift af dumpe og modtagestationer for miljøfarligt affald.

Udover at indgå i afdelingens daglige sagsbehandling på miljøområdet, bliver du en del af udvalgte projekter, som det forventes, at du vil deltage aktivt i.

Vi lægger stor vægt på at være tilgængelige for alle vores borgere, virksomheder og samarbejdspartnere, og vi udfører en del kampagner. Det skal du også være en del af - også nogle gange uden for arbejdstiden.

Ansættelse og aflønning vil ske efter gældende overenskomster.

Såfremt der er behov for bolig, vil Kommunen kunne være behjælpelig med at anvise en møbleret vakantbolig i perioden, ligesom der ydes fri tiltrædelses- og fratrædelsesrejse.


Er du interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte Teknisk chef Leif Baadh på telefon +299 70 41 00, lokal nr. 5400, eller pr. mail: lewb@kujalleq.gl Ansøgningsfrist13. april 2017


Kommune Kujalleq

HR-afdeling

Postboks 514

3920 Qaqortoq

Job@kujalleq.gl