airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

GÆLDSRÅDGIVERE – INI A/S

I forbindelse med et pilotprojekt i Kujalleq søger vi to gældsrådgivere til Narsaq, alternativt til Qaqortoq.
Ansøgningsfrist:
27. juni 2017
Tiltrædelsesdato:
1. august 2017

Brænder du for at hjælpe mennesker på vej igen, og hjælpe dem med deres økonomiske forhold – så kan du være den medarbejder, vi leder efter.

Vi samarbejder med Kommune Kujalleq om at reducere antallet af beboere og familier som udsættes af deres bolig. Projektet er tænkt som et rådgivende indsats målrettet beboere der er i fare for at blive udsætningstruede, samt beboere i en særlig sårbar økonomisk situation.

Du vil referere til vores kundechef, som er fysisk placeret i Qaqortoq samt en styregruppe.

Gældsrådgivning i øjenhøjde med lejerne

Dine primære arbejdsopgaver vil være individuel og konkret økonomisk rådgivning til trængte familier, med fokus på at skabe økonomisk overblik for den enkelte beboer, herunder blandt andet:

 • rådgive og vejlede om muligheder og rettigheder

 • skabe overblik over økonomi og gæld

 • budgetlægning i samarbejde med familierne

 • kontakt til relevante myndigheder og kreditorer

 • løbende møder og rapportering til styregruppen

 • sikre fremdrift og resultater på indsatsområderne

  Dynamisk og motiveret af at gøre en forskel og ændre status quo

  Du har en administrativ baggrund samt viden om økonomi og budgetlægning. Det er afgørende, at du brænder for kundekontakt og rådgivning. Du er tålmodig, og har menneskelig indsigt, da du vil have med mennesker at gøre, som typisk har andre udfordringer end blot økonomiske problemer. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at samtale i øjenhøjde med respekt og forståelse for den enkelte kunde. Du har derudover kendskab til grundlæggende lovgivning og du er dobbeltsproget.

  Slut dig til INI-familien

  Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du selv i høj grad kan medvirke til at sætte rammerne, samt en hverdag præget af mange samarbejdsrelationer. Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsklima og vi har en uformel og fri omgangstone.

 

Ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelse tager udgangspunkt i dine kvalifikationer. Du har ret til fri tiltrædelsesrejse samt bohaveflytning. Der kan til stillingerne anvises bolig efter gældende regler.

 

Tiltrædelse:

Pr. 1. august 2017 eller i henhold til nærmere aftale. Pilotprojektet er tidsbegrænset og strækker sig foreløbigt frem til og med 31. december 2018, med mulighed for forlængelse.

Interesseret i jobbet?

Vil du høre mere om jobbene, er du meget velkommen til at kontakte Adm. Direktør Henrik Rafn på tlf. 54 54 77 eller på mailadresse hera@ini.gl.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt et CV og andre relevante papirer pr. mail eller post senest den 27. juni 2017.

 

A/S Boligselskabet INI

HR-afdelingen

Postboks 1020
3911
Sisimiut

E-mail: job@ini.gl