airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Pædagog

KOMMUNE KUJALLEQ
NARSAQ SØGER
UDDANNET SOCIALPÆDAGOG

Vuggestuen “Vivi” søger 1 uddannet pædagog. Ansættelse sker pr. 15. august 2017 eller efter nærmere aftale.
Ansøgningsfrist:
4. august 2017
Sted/Afd:
Narsaq
Tiltrædelsesdato:
15. august 2017
Løn:
I henhold til gældende overenskomst

Vuggestuen daginstitution “Viivi” har en lokalefacilitet til 48 pladser for børn i alderen 0-3. I alt er der 16 ansatte hvor en af dem er leder. Og disse er fordelt til 4 afsnitter: 

Vuggestuen “Viivi” har en målgruppe hvor spædbørn forberedes til overgangen til børnehave og yde indsats med barnet i centrum og hjælpe det i alle henseender, udnytte ressourcerne i naturen, aktiviteter med barnet i centrum, kontakt til ældre, virksomhedsstudiebesøg, godt samarbejde med forældre og alt efter behov for opmuntring yde aktiviteter for forældre.

I henhold til Inatsisartutlov nr. 16, af 3. december 2012 beskæftiges der med ovennævnte sammen med forældrene. Desuden bruges til indsatsarbejdet de 7 principper. Det er vigtigt at ansatte og forældre arbejder sammen for at barnet kan være trygt.

Medarbejderne kender hinanden godt og har erfaringer med at løse problematikker hurtigt alt når behovet opstår. De har gode samarbejdsevner, friske og kender derfor hvordan klienterne skal håndteres for de evner de fortsat besidder på grund af de kurser de fortsat får. De er desuden hengivne overfor de mennesker de arbejder med.

Vuggestuen ligger tæt til byen, naturen og bruges meget.
Der er 2 daginstitutioner i Narsaq. Og der er et godt samarbejdende lederteam. Og de sætter pris på at hjælpe hinanden når der er behov for det.
Narsaq er en fredelig, uddannelses- og smuk by. I løbet af året afholdes der forskellige aktiviteter.

Vi forventer at pædagogen har følgende opgaver i sit afsnit:
• Stabil
• Kan i helhed bevare overblikket 
• En der kan se behov hos børn
• Har gode samarbejdsevner overfor brugerne
• Ærlig
• En der godt kan tilpasse sig
• Initiativrig
• Har kundskaber i brug af computer men ikke en betingelse.

 

Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen.

 

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Grønlands Landsstyre og PIP for pædagogisk personale ansat i daginstitutioner i Grønland.

 

Der kan anvises bolig, for hvilket der betales husleje og depositum efter gældende regler, ligesom rejse- og flytteomkostninger afholdes af kommunen i henhold til de til enhver tid gældende regler.

 

Hvis du vil vide flere oplysninger og informationer, kan man kontakte institutionslederen Stine Joelsen, narviivi@greennet.gl eller ring direkte til: 66 11 54.

 

Sidste ansøgningsfrist den 4. august 2017 og skal sendes til:


Kommune Kujalleq
HR-afdeling
Postboks 514
3920 Qaqortoq
E-mail:
job@kujalleq.gl