airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ledende Socialrådgiver

KOMMUNE KUJALLEQ
Søger
Socialrådgiver med lederegenskaber
GENOPSLAG

Er du struktureret, faglig dygtig, kvalitetsbevist og med gode lederegenskaber? Så er du måske vores nye ledende til Børn og Ungeområdet i positiv udvikling, placeret i Qaqortoq. Stillingen er ledig til besættelse den 01. september 2017 eller efter aftale.
Ansøgningsfrist:
2. august 2017
Sted/Afd:
Qaqortoq
Tiltrædelsesdato:
1. september 2017
Løn:
I henhold til gældende overenskomster

Kujalleq kommune står over for store forandringer, vi ønsker at fokusere på kvaliteten og fagligheden af sagsbehandlingen, og har derfor behov for en myndighedsleder, der ønsker at være med til at udvikle og løfte området.  Ledende Socialrådgiver skal, i samarbejde med fagschef for Børn og Unge, sikre at sagsbehandling af børne- og ungesager, underretninger, og anbringelser samt hjemgivelse af børn sker i henhold til gældende lovgivning og på baggrund af en konkret vurdering af den enkelte.

 

Du vil blive ansvarlig for den daglige ledelse af sagsbehandlerne og med tæt samarbejde til kommunens tre familiecentre, samt 2 væresteder for børn. Samt sørge for et tæt samarbejde til kommunens eksterne samarbejdspartnere som sundhed, skole og politi.

 

Vi forventer at du:

 • Er socialrådgiver

 • Har erfaring med sagsbehandling inden for området

 • Har ledererfaring

 • Har gode samarbejdsevner og kan arbejde tværfagligt

 • Har lyst til at være med til at gøre en forskel på et udfordrende socialområde

 • Er robust

   

  Børneattest:

  Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

  Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen

   

  Vi tilbyder dig et job med mulighed for indflydelse, ansvar og udvikling på børn- og ungeområdet. Ud over et job, som du i særdeleshed har mulighed for at præge og forme, så får du mulighed for at opleve den grønlandske kultur og natur på helt tæt hold.

   

  Socialforvaltningen i gang med at ændre organisationsstrukturen, og ønsker at udvikle det faglige miljø, som du kan blive en aktiv del af.

   

  Løn - og ansættelsesvilkår, herunder retten for til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende Aftale om klassificering af visse tjenestemandslignende stillinger inden for Grønlands Selvstyre og i kommunerne. Aflønning sker som ledende socialrådgiver. Ansættelse på særlige åremålsvilkår kan komme på tale. Passende bolig vil kunne stilles til rådighed, hvortil der betales husleje m.m. efter gældende regler.

   

  Yderligere oplysninger om stillingen samt stillingsbeskrivelse kan indhentes hos fg. Fagchef Bolethe Stenskov tlf. 645374 e-mail bost@kujalleq.gl  

   

  Ansøgninger skal være Kommune Kujalleq i hænder senest den 02. august 2017 kl. 12.00. Ansøgninger eksamensbeviser, udtalelser m.v. fremsendes til


Kommune Kujalleq

HR-afdeling

Postboks 514

3920 Qaqortoq

job@kujalleq.gl