airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Forbrændingsanlægsformand

Forbrændingsanlægsformand

Kommune Kujalleq søger en forbrændingsanlægsformand til ansættelse pr. 01. april 2018 eller efter nærmere aftale.
Ansøgningsfrist:
13. marts 2018
Sted/Afd:
Qaqortoq
Tiltrædelsesdato:
1. april 2018
Løn:
I henhold til gældende overenskomster

Forbrændingsanlægget kører dag og nat.  Der er seks ansatte i forbrændingsanlægget og to ansatte i modtagerstationen.   Driftschefen i Kommune Kujalleq vil være den nærmeste overordnede.

 

Kommune Kujalleqs ønske om en "grøn kommune" betyder at man skal have en kontinuerlig affaldshåndtering.  Det forventes at formanden for forbrændingsanlægget og modtagerstationen for miljøskadeligt affald, skal deltage engageret i arbejdet.  Stillingen er organisatorisk placeret under Teknisk Forvaltning i Kommune Kujalleq.

 

Man ønsker stillingen besat af en trofast, engageret, samarbejdsvillig, erfaren person med viden omkring driften af tekniske hjælpemidler.

 

Arbejdsopgaver:

·         Tilsyn, drift, registrering og meddelelser omkring forbrændingsanlæggets drift. Istandsættelse samt planlægning omkring forbrændingsanlæggets drift.

·         Daglig registrering og månedlig registrering af varmeproduktion.

·         Planlægge og koordinere personalets arbejdstimer

·         Koordinering af affaldsmodtagelse i de sydgrønlandske byer.

 

Kvalifikationer:

·         En sund person, smed eller maskinmand der kan fremvise oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og referencer m.m.

·         En person man kan stole på og som er hengiven til sit arbejde. En person med en ren straffeattest, dobbeltsproget på skrift og tale, som ejer et kørekort og som kan blive tilkaldt uden for arbejdstiderne.

 

Kommune Kujalleq kan tilbyde:

·         Et spændende og til tider udfordrende arbejdsplads, hvor medarbejderne er i stand til at arbejde individuelt eller i fællesskab, samt kollegaer med godt kendskab til driften af forbrændingsanlægget.

 

Løn- og ansættelsesforhold:

Ansættelse og aflønning vil ske efter gældende overenskomster mellem Naalakkersuisut og vedkommendes faglige organisation.

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til driftschef Anders N. Mathiesen på telefon +299 64 22 98 eller pr. mail til: anma@kujalleq.gl

 

Ansøgning:

Ansøgning med oplysning om uddannelse, tidligere beskæftigelse, bilagt kopier af eksamensbeviser og evt. referencer m.m.   skal være kommunen i hænde senest den 13. marts 2018. Ansøgningen skal sendes pr. post eller mail til:


Kommune Kujalleq

HR-afdeling

Postboks 514

3920 Qaqortoq

job@kujalleq.gl

 

 

 

Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen