airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Socialhjælpere til Døgninstitution i Qaqortoq:

Socialhjælpere til Døgninstitution i Qaqortoq:

Vi søger 2 engagerede socialhjælpere og 2 faste nattevagter der gerne vil arbejde i en ny oprettet døgninstitution. Tiltrædelsesdato er den 01. december 2018 eller efter aftale.
Ansøgningsfrist:
9. november 2018
Sted/Afd:
Qaqortoq
Tiltrædelsesdato:
1. december 2018
Løn:
I henhold til gældende overenskomster

2 socialhjælpere og 2 nattevagter søges til ny oprettet børnehjem, afdelingen er beliggende i en villa centralt i byen. Afdelingen er normeret til 7 børn i alderen 0-10 år. Arbejdet på afdelingen består i at give børnene mulighed for at udvikle sig i et omsorgsfuldt miljø med klare rammer og tydelige voksne. Der lægges vægt på at arbejde med relationer og tilknytning. Vi arbejder ud fra spædbarnsterapi og en anerkendende tilgang til børnene. Det er vigtigt at barnet føler sig respekteret, accepteret, forstået og anerkendt. Som nattevagt arbejder du 63 timer på 1 uge og 1 uge fri.

 

Vi tilbyder

 • Forskelligartede arbejdsopgaver.

 • Tværfagligt samarbejde.

 • En spændende ny oprettet arbejdsplads.

 • Mulighed for at udvikle en ny institution.

 • Mulighed for deltagelse i kurser

 • Supervision

 

Vi for venter

 • At du er uddannet socialhjælper eller socialmedhjælper.

 • At du kan arbejde selvstændigt og samtidigt indgå i et gensidigt forpligtende samarbejde med kolleger.

 • At du ser muligheder frem for begrænsninger.

 • At du har lyst til at være med til at skabe trygge og udviklende rammer for børn.

 • At du er indstillet på skiftende arbejdstider, weekendarbejde og koloniture.

 

Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen.

 

For alle stillinger gælder det at ansøgere helst skal være uddannede socialhjælper/ socialmedhjælper og meget gerne dobbeltsproget.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Der kan til stillingen ikke anvises personalebolig.

 

Ønsker du at vide mere om stillingerne kan du kontakte Institutionsleder Mogens K. Modeweg-Hansen på tlf.+299 38 17 01 eller e-mail momh@kujalleq.gl

 

Ansættelsessamtaler kan forventes at blive afviklet i uge 46.

 

Ansøgning med oplysning om uddannelse, tidligere beskæftigelse, bilagt kopier af eksamensbeviser og evt. referencer m.m. skal være kommunen i hænde senest den 09. november 2018 kl 12. Ansøgningen også sendes pr. post eller mail til:

 


Kommune Kujalleq

HR-afdeling

Postboks 514

3920 Qaqortoq

job@kujalleq.gl

Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen