airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Barselsvikar for socialrådgiver i Qaqortoq

Barselsvikar for Socialrådgiver i Tasersuup atuarfia:

Barselsvikar til Tasersuup Atuarfia ledig til besættelse pr. 01. januar 2019 eller nærmere aftale.
Ansøgningsfrist:
21. december 2018
Sted/Afd:
Qaqortoq
Tiltrædelsesdato:
1. januar 2019
Løn:
I henhold til gældende overenskomster

Skolen omfatter børn fra 1. – 10. kl. Skolen er inddelt i 3 trin: indskolingen fra 1 – 3. kl., mellemtrinnet fra 4.- 7. kl. og ældstetrinnet for 8. –10. kl. og flere specialklasser.

 

Som Barselsvikar for socialrådgiver bliver din primære opgave at koordinere det sociale arbejde på skolen i tæt samarbejde med lærerne og ledelsen samt de øvrige samarbejdspartnere i kommunen.

Dit arbejdsområde vil desuden være at udbygge og forbedre skole- og hjem samarbejde, rådgivning af lærerne i sager om underretning, at være samtalepartner for elever og forældre, samt være social faglig sparringspartner for lærerne.

 

Du vil i samarbejde med skolens øvrige personale og personale fra socialforvaltningen skulle udarbejde handleplaner for eksempelvis forebyggelse af misbrug og mobning, og tillige indgå i arbejdet omkring skolens kriseberedskab.

 

Ved en krisesituation i en klasse skal du i samarbejde med lærere og familie udarbejde en handlingsplan for klassen. Og være samtalepartner, samt give vejledning.

Socialrådgiverens nærmeste overordnede er skoleinspektøren.

 

Vores forventninger til dig:

  • At du er uddannet inden for socialområde eller har erfaring for området.
  • Erfaring med rådgivning inden for arbejdet
  • Råd og vejledningspligt af henvendelser i henhold til gældende love og regler blandt andet hjælp til børn og unge m.m.

  • Professionel tilgang til jobbet
  • Er åben og udadvendt
  • Går loyalt ind i konflikter
  • Følger op i forhold til børn, forældre og kollegaer

 

Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen.

 

Løn og ansættelsesvilkår:
Ansættelse og aflønning vil ske efter gældende overenskomster mellem Naalakkersuisut og vedkommendes faglige organisation.

 

Der stilles ikke personalebolig til rådighed.

 

Ansøgning:
Ansøgning med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, vedlagt eksamenspapirer m.v. skal være HR-afdelingen i hænde senest fredag den 21. december 2018 og sendes til:

Kommune Kujalleq


HR-afdeling

Postboks 514

3920 Qaqortoq

job@kujalleq.gl

 

 

Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen