airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

$name

Ansøgningsfrist:
20. maj 2019
Tiltrædelsesdato:
1. juni 2019

Alderdomshjemmet blev indviet i 1971, og i 1980 blev en plejeafdeling tilbygget. Således er der en adskilt afdeling, hvor der er plads til 14 beboere, alderdomshjemmet "Luuvikasik" har 28 beboere, hvor et rum bruges som hvileværelse.

 

Personalet er følgende: En sundhedsassistent, en sundhedsmedhjælper, en sundheds- og socialhjælper, køkkenpersonale, en pedel, en chauffør, vaskeripersonale og medhjælpere.

 

Vi søger en sundhedsassistent:·

  •  Som er interesserede i, at arbejde med ældre
  • Som er interesserede i, at beboerne bliver passet fuldt ud og bliver beskæftiget, jævnfør målsætningerne, at man arbejder med beboeren i centrum
  • Som er behagelige, at samarbejde med, som vil medvirke i udviklingen og som er interesserede i, at deltage i godt samvær.
  • Stabil

 

Vi tilbyder:

  •  En god arbejdsplads, hvor førsteprioriteten er, at beboerne skal leve trygt og sundt
  • En god arbejdsplads, hvor personalet arbejder under fællesansvar
  • En varieret arbejdsplads, som er lyst, med god plads og åbne bygninger
  • En arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for, at få indflydelse i omgivelserne
  • Ugentlig arbejdstid er 40 timer, men der arbejdes med skiftehold på arbejdspladsen (Dag / Nat)

 

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Naalakkersuisut og Sundhedassistentit Peqatigiiffiat for sundhedsassister i Grønland.

 

Der vil kunne stilles personalebolig til rådighed, hvortil der betales husleje m.m. efter gældende regler, herunder ret til tiltrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til gældende regler.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes Leder Karen Nørris Christensen kach@kujalleq.gl på tlf. nr.: 661010

 

Ansøgning, vedlagt straffeattest, samt med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilagt kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser m.v. skal være kommunen i hænde senest 20. maj 2019 og skal sendes hertil:


Kommune Kujalleq

HR-afdeling

Postboks 514

3920 Qaqortoq

job@kujalleq.gl

 

 

Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen