airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

$name

Ansøgningsfrist:
30. marts 2020
Tiltrædelsesdato:
1. april 2020

Afsnit 1 

To specialunderviser i Narsaq

GENOPSLAG:

 

Kommune Kujalleq søger to specialunder i Narsaq skole til besættelse pr. 01. April 2020 eller nærmere aftale.

 

Skolernes arbejde med udvikling i Kommune Kujalleq har en central rolle. Man er i fuld gang med forbedre karaktererne. Det er nu flere år siden, man begyndte at benytte sig af iPads, derfor følger vi med udviklingen på IT-området. Vi søger dygtige og velkvalificerede lærere, som er i stand til at deltage i udviklingen.

 

Hvis du higer efter at opnå resultater vedrørende børnenes fremtid og ønsker at deltage i udviklingen, så er det dig vi har brug for.

 

Hermed søger vi to lærer, der kan undervise i Specialklasser i mellemtrinnet.

 

Narsap Atuarfia

Narsap Atuarfia er en flot ny renoveret farverige skole, vi huser verdens største Andala maling. skolen er slik og mobilfri skole. Alle undervisningslokaler har prowise, så der er gode faciliteter til at bruge IT i undervisningen. Skolen prioriter elevernes trivsel, derfor får eleverne mad på skolen hverdag. Og skole arbejder på at forbedre forældresamarbejdet. Der er 185 elever, men kan svinge til ca. 200 elever, da byen har en erhvervsskole. Så vi er meget vant til at få gæsteelever. Der er 24 lærer og undervisere til sammen. 

det. 

 

Send en ansøgning til en skole i udvikling, vi modtager din ansøgning med åbner arme!

 

Narsaq er en rolig by. Det er en by med mange muligheder for at vandre og sejle, Hvis du vil opleve Sydgrønland, så kom til byen med smukke omgivelser.  

 

Børneattest:

Stillingerne er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten er de af de afgørende krav i forbindelse med kommunens beslutning omkring hvem der skal ansættes til stillingen. 

 

Gode ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker på åremålsvilkår i henhold til gældende overenskomst imellem Selvstyret og IMAK fra den 28. juni 2019. De ansøgte som i forvejen har tjenestemandslignende vilkår kan fortsætte med denne overenskomst.  For at tiltrække kvalificerede ansøgere vil ansættelsen være tidsbegrænset ansættelse. I hovedaftalen imellem Naalakkersuisut og Lærernes fagforening i Grønland, IMAK fra 28.10.1998 står der, når den ansatte har været ansat i mere end 12 mdr. kan den ansatte have feriefrirejse i henhold til de gældende aftaler. Derudover efter opsigelsen af stillingen, skal man i henhold til overenskomstaftalen fra 1991 indsætte 18.000 kroner i en lukket konto. Efter opsigelsen skal pengene gives.

 

Hvis du vil have yderligere oplysninger om stillingen så kontakt ledende skoleinspektør Bettina A. Hansen på tlf.: 381602 e-mail beah@kujalleq.gl 

 

Din ansøgning skal være i hænde hos Kommune Kujalleq senest den 30. Marts 2020. Ansøgningen, eksamensbeviser, udtalelser inkl. andre oplysninger sendes til:

Ansøgning sendes til 

Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen

 

Kommune Kujalleq

HR-afdeling

Postboks 514

3920 Qaqortoq

job@kujalleq.gl