airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

$name

Ansøgningsfrist:
22. maj 2020
Tiltrædelsesdato:
1. juli 2020

Socialrådgiver/sagsbehandler

 

 

Kommune Kujalleq søger en 2 dygtig og engageret medarbejder til vores afdeling for offentlig hjælp i Nanortalik og til Narsaq med tiltrædelse den 01. juli 2020 eller efter nærmere aftale.

 

Vi efterlyser 2 uddannet socialrådgiver, eller en som har erfaring fra arbejdet som sagsbehandler i en kommune. Stillingen har hjemsted i Nanortalik og i Narsaq

 

Du vil indgå i et team der består af en fagchef og 2 andre sagsbehandlere fra Qaqortoq, samt 6 i h.h.v. Nanortalik, Qaqortoq og Narsaq, hvor I vil give hinanden faglig sparring løbende.

 

Har du lyst til at arbejde i teamet med de nævnte opgaver, så kontakt os.

 

Af kvalifikationskrav forventer vi;

  • Viden om, hvordan du arbejder ud fra lovgivningen.
  • God til talbehandling og beregning af ydelser.
  • Godt kendskab med brug af computerbaseret regneprogrammer mv.
  • Du skal gerne vide noget om borgerservice – og god kommunikation.
  • Det er vigtigt at du kan indgå positivt i et team, der har meget travlt.

 

 Vi tilbyder;

  • Et afvekslende og til tider travlt arbejde, hvor du vil have mulighed for at præge området i samarbejde med andre sagsbehandlere på området.
  • Stillingen er spændende med udfordrende selvstændige opgaver, hvor undervisning og kursus sættes i højsædet.
  • Godt og dynamisk arbejdsmiljø.

 

Ansættelse og aflønning vil ske i overensstemmelse efter AK-aftale.

 

Der kan anvises bolig, for hvilken der betales husleje og depositum efter gældende regler, ligesom rejse- og flytteomkostninger afholdes af kommunen i henhold til de til enhver tid gældende regler.

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse til fagchef Arnaaraq Dorph mail: Ardo@kujalleq.gl eller tlf. 64 53 72.

 

Ansøgning, vedlagt straffeattest, med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilagt kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser m.v. skal være kommunen i hænde senest 22.maj 2020 kl. 12:00 og sendes:

 

Kommune Kujalleq

HR-afdeling

Postboks 514

3920 Qaqortoq

job@kujalleq.gl

 

 

Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen.

 

 

Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen


Ansøgning sendes til 

Kommune Kujalleq

HR-afdeling
Postboks 515
3920 Qaqortoq
E-mail: hr-afk@kujalleq.gl