airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

To Rejselærer

Forvaltningen for Skole, Dagsinstitutions -& Innovation  søger rejselærer

Kommune Kujalleq søger to kompetente rejselærere pr. 01. september 2020 eller efter aftale. Lokaliteten inden for Kommune Kujalleq kan bestemmes efter aftale.
Ansøgningsfrist:
30. juli 2020
Sted/Afd:
Kommune Kujalleq
Tiltrædelsesdato:
1. september 2020
Løn:
I henhold til gældende overenkomster

I Kommune Kujalleq er der tre by skoler 

og herunder undervises der også i bygder og fåreholdersteder, hvor der undervises hjemme. Alle elever og lærere har iPads. Skolerne har gode redskaber såsom White boards og iPads.  

 

Fra ansøgere forventer vi: 

  • At du er uddannet lærer.
  • At du har god kontakt og samarbejde til både forældre og elever.
  • Er god til at styre undervisningen, samt samarbejdsvillig med kommende kollegaer.
  • Være med til, at udvikle manglende fag.
  • Sikring af fagene dansk, engelsk og fysik. 

 

Børneattest:

Stillingerne er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten er de af de afgørende krav i forbindelse med kommunens beslutning omkring hvem der skal ansættes til stillingen. 

 

Ansættelsesforhold

For så vidt angår din ansættelse er følgende gældende: Overenskomsten mellem Naalakkersuisut og IMAK af den 27. marts 2015 vedr. rejselærere i folkeskolen og Hovedaftalen mellem Naalakkersuisut og IMAK af den 29. april 2019.

 

Personalebolig

Der kan anvises bolig, for hvilken der betales husleje og depositum efter gældende regler.

 

Tiltrædelsesrejse

I forbindelsen med ansættelsen får den ansatte og familie betalt for rejsen, og når der er gået tre år, bliver deres rejse betalt, hvis læreren holder op på arbejdet, og i følge reglerne ydes der tillæg under flytningen. Den ansatte ansøger til feriefonden i forhold til ferie-frirejse.

 

Andre informationer: Hvis du ønsker yderligere informationer vedrørende stillingen, henvend dig til: Ruth Jakobsen e-mail: ruja@kujalleq.gl tlf: +299 6454 61, hvis ansøgningsblanketten ønskes, kan man henvende sig til HR-afdelingens e-mail:  hr-afd@kujalleq.gl

 

Ansøgningsskema

Det kræves, at ansøgningsskemaet udfyldes.

 

Ansøgningen skal indeholde uddannelsesbevis, anciennitet, udtalelser i PDF-format, Den skal afsendes med en tilladelse til at indhente informationer med kendetegnet: “rejselærer”.

 

Ansøgninger skal være modtaget af Kommune Kujalleq senest den 30. juli 2020 og sendes:


Kommune Kujalleq

HR-afdeling

Postboks 514

3920 Qaqortoq

job@kujalleq.gl

 

 

Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen