airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nekrolog - Abel Silassen er død

20. november 2015

En god samfundsarbejder, en dygtig kajakroer, sømand Abel Silassen, kaldet Abilleeraq, er afgået ved døden.

Sømand Abel Silassen, Abilleeraq, er afgået ved døden onsdag den 18. november 2015.Abel Silassen, Abilleeraq, som er født i 1925 har været en god samfundsborger i mange forskellige sammenhænge, har haft en god arbejdsvilje og har haft målsætninger som det centrale i hans liv, derfor har han også været medlem af mange foreninger som han har beskæftiget sig med, såsom ældreforeningen, som folkevalgt.

Menighedsrepræsentant og har været kommunalbestyrelsesmedlem i Nanortalik. Han har været en dygtig kajakroer i sine unge dage og har været glad for sport.Det var Abilleeraq, der var den sidste qajak brevkurér længere sydpå og han har padlet helt til Ikerasassuaq ”Prins Christian Sund” Vejrstationen, og vejret der ikke altid har været farbar, har også mærket ham.

Abel Silassen, Abilleeraq, har i mange år levet som Sømand og har været kaptajn på lægekutteren.

Abel Silassen, Abilleeraq, er æresmedlem af partiet Siumut og har modtaget Selvstyrets Orden af sølv.En ressource stærk person, der udstråler ære, som ikke er bange for give sin mening til kende, er nu afgået ved døden.

Kommune Kujalleq kondolerer inderligt Abel Silassen´s Abilleeraq´s kone, børn, børnebørn og oldebørn.

Æret være hans minde.BorgmesterJørgen Wæver Johansen