airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Tasersuup Atuarfia indstiller midlertidigt al undervisning


12. november 2015
TUSAGASSIORFINNUT NALUNAARUT / PRESSEMEDDELELSE

Qaqortoq, 12. november 2015

--------------------------------------------------------------------------------------

Tasersuup Atuarfia indstiller midlertidigt al undervisning

Vi må med beklagelse meddele, at Tasersuup Atuarfia lukker sine døre resten af dagen i dag samt hele dagen i morgen på opfordring fra Børne-kulturforvaltningen. Det skyldes en utryghed, som er opstået i kølevandet på en psykisk nedbrudt ansat på skolen. Det er uvist om den aktuelle sag kan påvirke skolens gang og rytme, så efter samråd mellem Børne-kulturforvaltningenchefen, skoleinspektøren på skolen, samt borgmesterens kontor, er det vurderet, at det er bedst, at skolen indtil videre indstiller sine undervisningsaktiviteter indtil der er faldet ro. Forældre og børn er straks blevet orienteret.

Borgmesteren følger, sammen med sin stab, sagen på tæt hold, og alle arbejder på at situationen afvikles hurtigst muligt og med mindst mulig gene for de berørte.

Børne og- kulturforvaltningschefen og ledelsen på Tasersuup Atuarfia er i løbende kontakt med forældre og lærere om sagen.Borgmesterkontoret og Børne – og kulturforvaltningen - Kommune Kujalleq.

Qaqortoq den 12-11-2015