airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

$name

13. juni 2016
Qaqortoqs nye plastbaserede kompositbro får et spænd på 12 meter og en bredde på 7,5 meter med 4,5 meter bred kørebane. Kommune Kujalleq valgte den danske producent Fiberline Composites, til at udvikle og fremstille elementerne til denne bygherreleverance, med ønske om at skabe et tiltalende nyt brodesign. Den nye bro ved brættet bliver fremstillet med en nyttelast på 60 tons, for at den tunge trafik forbi skolen, kan minimeres.

De 12 meter lange bro-elementer bliver transporteret til Grønland af Royal Artic Line, hvor brodelene efterfølgende bliver samlet på stedet af Fiberline Composites montører, inden den færdige bro bliver løftet på plads af Royal Artic Lines store Kalmar kran.

Kommune Kujalleq gør derfor opmærksom på at broen over elven er lukket for overkørsel fra den 06. juli 2016 til ca. den 02. august 2016. Vi håber i denne forbindelse på borgernes forståelse. Betonbroen over elven ved Anders Olsensvej og fodgængerbroen over elven ved den gamle kirke B-102 vil fortsat kunne benyttes uden indskrænkninger.