airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ny råstofrådgiver i Kommune Kujalleq

For at styrke råstofsatsningen i kommunen yderligere, har Kommune Kujalleq pr. 1 august 2016 ansat geolog Ole Christiansen som kommunens særlig råstofrådgiver.
4. august 2016

Ole Christiansen har et solidt kendskab til råstofverdenen, efter jobs som både praktisk feltgeolog og som mangeårig direktør i NunaMinerals.

 

Ole Christiansen har en solid baggrund i det grønlandske samfund samt et særligt kendskab til råstofbranchen i vores land.

 

Borgmester Jørgen Wæver Johansen byder Ole velkommen hos Kommune Kujalleq, og borgmesteren har store forventninger til Ole’s kommende indsats, og udtaler videre at ”Ole har et indgående kendskab til dels vores geologi og mulighederne, men han har også fokus på de flaskehalse som er omkring råstofudvinding. Jeg ser frem til samarbejdet med Ole”.

 

Ole Christiansen udtaler han ser frem til at arbejde i Kommune Kujalleq, ’’et område med et stort og tilgængeligt minepotentiale, som kan gøre Kujalleq til den førende råstofkommune i vort land”.

 

Ole kommer til at indgå i kommunens stab, med base på borgmesterkontoret i Qaqortoq.