airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Offentlig høring: Den gamle Kirkegård

Kommune Kujalleq (Teknisk Udvalg) har sammen med Menighedsrådet besluttet at det igen skal være muligt at foretage begravelser på den gamle kirkegård i Qaqortoq, idet den "nye kirkegård" er ved at være fyldt.
15. august 2016

Der har i 2015 været afholdt en offentlig høring om der var borgere der ønskede gamle grave på den gamle kirkegård bevaret. Det fremgår af nedenstående skitse hvilke grave der bevares.

Kommune Kujalleq vil gerne gøre opmærksom på at opgravningsarbejderne på den gamle kirkegård snarest påbegyndes.

Inden opgravningsarbejderne påbegyndes mødes entreprenør, menighedsrådet og Kommune Kujalleq på stedet for at afmærke gravsteder der ikke må fjernes. Ydermere bliver den nøjagtige placeringen af en fællesgrav fastlagt på stedet.

Interesserede borgere er velkomne til at kontakte Anlægschef Herluf Grønlund, Teknisk Forvaltning (tlf 64 54 07 eller mail adresse hegr@kujalleq.gl) for yderligere oplysninger om projektet.
I tidsrummet fra den 16.08. til 22.08.2016 bedes borgere venligst at kontakte Teknisk assistent Josef Kreutzmann (tlf 64 54 05 eller mail adresse jokr@kujalleq.gl) .

Herluf Grønlund
Anlægschef