airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nekrolog

Bent Ole Kleist
12.07.1955 – 08.09.2016
12. september 2016

Qaqortoq, Sydgrønland og hele Grønland har mistet en god og stor søn

Det er med sorg, jeg erfarer at Bent Ole Kleist (Vaava) i går den 8. september 2016 er afgået ved døden. Jeg vil hermed, på vegne af Kommunalbestyrelsen i Kommune Kujalleq bringe min dybeste kondolence til hans hustru, hans børn, og alle hans nærmeste samt hans kolleger i politiet.

Bent Ole Kleist har siden 1978 frem til sin død, arbejdet som politibetjent, stationsleder samt senest som regionsleder. Det meste af tiden har han arbejdet i og fra sin fødeby, Qaqortoq.

Bent Oles særlige kendetegn var at han var et varmt menneske, en der altid var der for andre, en man altid kunne snakke sammen med og en god lytter. Jeg er ganske sikker på at disse egenskaber har styrket hans arbejde som politimand og at mange mennesker har nydt godt af ham og hans egenskaber i hans store engagement i samfundet, Han var respekteret af alle.

Bent Ole arbejdede meget med forebyggelse ved siden af sit arbejde hos politiet, og han har brugt stor del af sin fritid til at være samtaleperson for de kræftramte og deres pårørende, alene disse bedrifter viser med tydelighed at vi i Qaqortoq, alle i Kommune Kujalleq og ikke mindst alle i Grønland har mistet et stort menneske med et stort og varmt hjerte.

Æret være Bent Ole Kleist´s minde!

 

På vegne af Kommunalbestyrelsen i Kommune Kujalleq

 

Jørgen Wæver Johansen
Borgmester