airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Pressemeddelelse

Spørgeskemaundersøgelse:
Rekordstor spørgeskema-undersøgelse i Sydgrønland. Kommune Kujalleq inddrager alle virksomheder i kommunen
16. marts 2017

Kommune Kujalleq inviterer alle virksomheder i regionen til at dele erfaringer om deres virksomhedsdrift. Den rekordstore undersøgelse skal forøge den fælles viden om, hvordan regionen kan videreudvikles med nye væksterhverv og vækst i eksisterende virksomheder.

Kommune Kujalleq udsender i disse dage et spørgeskema til alle virksomheder i kommunen. Dette sker som led i samarbejdet med de lokale virksomheder og det fælles ønske om en fortsat udvikling af erhvervslivet i Sydgrønland.

Spørgeskemaet søger at belyse de vigtigste muligheder og barrierer, som erhvervslivet oplever i deres udviklingsproces.

Metoden med at anvende spørgeskema skal hjælpe til, at flere virksomheder melder sig på banen i de vigtige drøftelser om regionens fremtid.

  • Erhvervslivets viden og erfaringer skal anvendes til, at vi i fællesskab kan opnå nye mål med fortsat vækst i beskæftigelsen og nye tilflytninger til kommunen. Med besvarelser af spørgeskemaet kan den enkelte virksomhed være med til at forøge vores fælles viden og sætte problemer på dagsorden, så vi i fællesskab kan skabe bedre rammebetingelser for at drive virksomhed i vores kommune, siger borgmester Jørgen Wæver Johansen.

Kommune Kujalleq har anvendt kontaktoplysningerne om virksomhederne i Grønlands Erhvervsregister. Spørgeskemaet udsendes pr. e-mail. Kommune Kujalleq anmoder virksomheder, der ikke har registreret deres e-mail-adresse i erhvervsregistret, om at sende disse oplysninger til kommunen. Herefter de vil få tilsendt spørgeskema.

Med venlig hilsen,

Frank Hedegaard Jørgensen
Kommunaldirektør

For yderligere oplysninger, kontakt: Udviklingschef Keld Jensen, keje@kujalleq.gl

 

Introskrivelsen kan hentes her