airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kista Isaksen ansat som socialchef i Kommune Kujalleq

Økonomiudvalget i Kommune Kujalleq har tirsdag den 18. juli 2017 afholdt ekstraordinær møde med et eneste punkt på dagsordenen, nemlig ansættelse af en ny socialchef i Kommune Kujalleq.
21. juli 2017

Økonomiudvalget besluttede enstemmigt at ansætte Kista Isaksen ud af fem ansøgere.

 

Kista Isaksen, der er født og opvokset i Qaqortoq er 44 år og har en økonomisk/administrativ uddannelse igennem EVU.

 

Indtil sin ansættelse som socialchef i Kommune Kujalleq, har hun siden 2008 arbejdet i Niuernermik Ilinniarfik, der nu er en del af Campus Kujalleq, først som faglærer og senere i ledelsesstillinger, hvor hun siden 2014 har været uddannelseschef indtil hun påbegyndte sin uddannelse i Ilisimatusarfik i september 2016.

 

Vi er meget glade for at netop Kista Isaksen er blevet ansat som socialchef, Kista har store erfaringer med ledelse og selvom der er mange og forskelligartede opgaver forbundet med stillingen, er hun god til at have overordnet overblik og er god til at strukturere sine opgaver, det er lige netop de egenskaber vi i kommunen har brug for, nu hvor vi har gang i omstillingen til den nye struktur i socialområdet, siger borgmester Kiista P. Isaksen.

 

Kista Isaksen er også kendt indenfor sportens verden, hvor hun har været med til at løfte sporten især indenfor håndbolden, ud over at hun aktivt har udøvet sport har hun også i sit egenskab som idrætskonsulent i Grønlands Idrætsforbund hjulpet mange unge sports- og idtrætsudøvere.

 

Kista Isaksen har med øjeblikkelig virkning påbegyndt sit arbejde som socialchef i kommunen.

 

For yderligere oplysninger:

Borgmester Kiista P. Isaksen +299 497672

Socialchef Kista Isaksen +299 645352