airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Vores ældre vil kunne handle i fred

På grund af koncentration af folk i butikkerne i forbindelse med lønudbetaling i slutningen af månederne laver kommunen et tiltag over for de ældre.
25. marts 2020

I disse dage er det meget mærkbart, at der blandt befolkningen udvises forsigtighed og passes på for at undgå udbredelsen af virussygdommen COVID-19. For at foretage et yderligere initiativ desangående fra Kommune Kujalleqs side laver kommunen et særligt tiltag over for de ældre.

-Vi må allesammen deltage i arbejdet for at undgå spredningen af virussygdommen, for vi er forpligtiget til at passe vores svage og ældre i samfundet i fællesskab, derfor har vi besluttet at udbetale de ældres alderspension en dag før de gængse udbetalingsdatoer, siger Kiista P. Isaksen.

Når der udbetales alderspension i slutningen af måneden er der mange folk på arbejdsmarkedet der også får løn, men i de kommende fire måneder vil de ældre være de første til at få udbetaling.

-I forbindelse med udbetaling af månedsløn og alderspension er butikkerne godt fyldt med kunder, derfor udbetales alderspensionen en dag før med det formål, at de ældre får mulighed for at handle i ro og mag de næste fire måneder, efter som det er så vigtigt, at vi beskytter vores ældre i disse tider, siger Kiista P. Isaksen.

De kommende udbetalinger de næste fire måneder i Kommune Kujalleq:

30. marts, 29. april, 28. maj og 29. juni.