airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Formand for lokaludvalg: Vi glæder os til opgaverne, men vi må vente

Et nyt lokalråd i Nanortalik, hvor medlemmerne blev valgt ind i begyndelsen af marts måned, lader sig vente med sit møde og er med til at være agtpågivende over for COVID-19.
1. april 2020

De valgte medlemmer i det nye lokaludvalg har holdt et møde, og her blev Augustinus Augustinussen valgt som formand.

-Lysten til at arbejde for mine medborgere var årsagen til, at jeg stillede op til formandskabet, derfor er jeg glad for at skulle udføre opgaver for vores medborgere i Nanortalik sammen med de andre valgte medlemmer, sagde den nyvalgte formand for lokaludvalget Augustinus Augustinussen.

Efter det første møde for medlemmerne af rådet drøftede man påbud om at være agtpågivende over for COVID-19, og dette er årsagen til, at man endnu ikke har afholdt et fælles møde blandt medlemmerne.

-Det er svært at planlægge et fælles møde, så længe vi er under disse forhold, for vi er påpasselige i vores dagligdag. Jeg ser frem til realiseringen af vores næste møde, for opgaverne venter bare på os, afsluttede Augustinus Augustinussen.

Ud over Augustinus Augustinussen blev følgende valgt: Didda Isaksen som næstformand, Laurethe Abelsen, Ellen N. Madsen samt Erik Røde Frederiksen.