airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Arrangementer på nationaldag og kulturuge er aflyst pga. Corona

Vi kender nok alle sammen til den særlige situation vi alle står i under disse tider på grund af Covid-19.
5. juni 2020

Kommune Kujalleq har i år bestemt, at i alle byer og bygder skal alle udendørs aktiviteter, samt koncerter ude i hallen om aftenen desværre aflyses på grund af forbud på forsamlinger over 100 mennesker.

Med hensyn til restriktionerne leder Kommune Kujalleq’s kultur afdeling efter musikere som er friske på at lave akustiske shows på 20-30 min på de forskellige institutioner f.eks. i ældreplejehjemmene, Museet, døgninstitutioner samt ungdomsklubber etc.

Der bliver arbejdet på at indspille diverse bands fra diverse byer i sydgrønland, hvor indspilningerne vil blive vist på nationaldagen på Kommune Kujalleq’s facebook side samt sendes over Seekon Radio. På den måde håber man at kunne holde samvær på afstand under nationaldagen.

Kommune Kujalleq glæder sig utroligt meget til at kunne lave events igen, men har været nødsaget til at lave den kedelige beslutning i år på grund af Covid-19.

Lad os alle sammen holde samvær på afstand på nationaldagen i år.