airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Beredskabet i Qaqortoq er ikke bekymrende

I torsdags hen imod aften meddelte syv brandfolk at have taget deres afsked, men ikke desto mindre er der ingen grund til bekymring for så vidt angår beredskabet.
26. juni 2020

Gennem Kommune Kujalleqs Facebookside kom der en melding om, at ca. halvdelen af brandfolkene i Qaqortoq havde taget deres afsked.

Nu viser det sig, at syv brandfolk havde taget deres afsked. Selvom nogle havde taget deres afsked, er der tilstrækkelig med brandfolk, der er klar i beredskabet.

-Selvom nogle havde taget deres afsked, er der ingen grund til bekymring, efter som der er tilstrækkelig med brandfolk, der er parat til at blive kaldt ind.

På baggrund af brandfolk, der har taget deres afsked, har man tilkaldt hjælp fra Nanortalik, siger den fungerende beredskabschef.

På grund af uenighed med valget af den kommende beredskabschef har syv brandfolk taget deres afsked. Og netop på baggrund af denne situation, har den kommende udpegede chef trukket sig.

-Efter som den udpegede kommende beredskabschef havde trukket sig, vil Udvalget for Teknik og Miljø beslutte sig til, hvilke skridt der skal tages, og jeg vil endnu engang pointere, at der ikke er nogen grund til at bekymre sig om beredskabet, som ligeledes blev stadfæstet under beredskabskommissionens møde i dag, afsluttede Peter Madsen.