airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Det gamle Elevhjem i Qassiarsuk udbydes til leje med forkøbsret

Kommune Kujalleq udbyder det gamle Elevhjem b-226 i Qassiarsuk til leje med forkøbsret. Bygningen er på 297,7 m², excl. krybekældre med en terrasse på 29 m² med en beliggenhed i nærheden af elven i Qassiarsuk.
28. juli 2020
Bygningen har tidligere været anvendt som skolehjem for elever fra de omkring liggende fåreholdersteder, men er nu ledig til leje med forkøbsret til lejers disposition efter indgåelse af lejekontrakt. Den månedlige leje fastsættes efter forhandling med Erhvervs- og Arbejdsmarkedsforvaltningen i Kommune Kujalleq.

Vilkårene for lejekontrakten vil være at lejer har ansvaret for istandsættelse af bygningen indvendigt og udvendigt, ligesom lejer skal have ansvar for at installere el og vand samt at lejer betaler for alle driftsudgifter til vedligeholdelse, el, vand og varme. I det tilfælde af lejer anvender forkøbsretten skal lejer betale de udgifter, der måtte være forbundet med ejerskifte.

Udgangspunktet til forhandling med kommunen vil være den der giver det højeste bud, og kommunen forbeholder sig ret til at forkaste samtlige tilbud.

Bygdebestyrelsen for Qassiarsuk, Igaliko og Narsarsuaq vil inddraget ved valget af lejer, da der vil blive lagt vægt på at bygningen lejes ud til en lokal virksomhed og turistaktør, der har bopæl i Kommune Kujalleq.

Henvendelse for interesse skal ske senest den 31. august 2020 til:

Erhvervs- og Arbejdsmarkedsforvaltningen
Kirkegårdsvej B 5
3920 Qaqortoq

Att.: Erhvervs- og Arbejdsmarkedschef Palle Frederiksen
Mail: pafr@kujalleq.gl
Telefon: 64 75 30
Mobil: 55 33 08