airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Pålidelig kvinde, som har haft en stor indflydelse i Kommune Kujalleq og landspolitik er ikke længere blandt os

24. juli 2020
En pålidelig ven, en menneskekær kvinde, glad, målrettet og en primusmotor omkring arbejdet for borgernes vilkår, Suka K. Frederiksen er ikke længere blandt os.
Siden jeg lærte at kende hende, har jeg lagt mærke til at Suka er pålidelig, er god til at danne mening, arbejder målrettet og giver plads til alle. Af den grund er hun respekteret og betroet og er i stand til at arbejde sammen alle.

Hun åndede for udviklingen i Grønland. Dette viser sig altid i hendes indsat i sine forskellige embedsfunktioner og politisk arbejde.

Hun er en af dem der har sat niveuaet højt I forhold til at yde god service for borgere I Kommune Kujalleq.

Hun er altid en bærende kraft bland kollegaer, og på grund af sin intellekt havde hun altid finføling med, hvad der sker omkring og med lovgivning i sine forskellige arbejdsfunktioner og i sin medlemskab i kommunalbestyrelsen.

For Suka den bedst mulige og objektiv borgerservice altid været det vigtigste; hun minder altid os om at borgerne, som henvender sig, altid skal modtage den bedst mulige service.
Hun var arbejdsom, og selvom hun var en travl kvinde så sørgede hun for morgenmøder, hvor alle kan deltage; og hun inspirerer altid medarbejderne omkring livets værdi og selvværd.

På grund af sin store flid tager hun alle opgaver, fra borgere eller medarbejdere, taget med samme venlighed, og hendes kendetegn er ærlighed og loyalitet. Alle kunne derfor altid regne med hende.

Vi vil aldrig glemme, hvad hun har givet til sine kollegaer og borgere gennem hendes evige aktive indsats, og vi takker hende for al det hun har udført.

Suka var en stærk kvinde og trods sin sygdom arbejdede hun loyalt lige til det sidste. Derfor er Sukas bortgang et stort tab for Kommune Kujalleq, medarbejdere, samfundet, pårørende, familien, hvor hun hentede støtte og kræfter.

Hendes evige indsats for bedre borgerservice skal aldrig glemmes i vores kommune og vil altid inspirere os fremover. Vi glemmer aldrig hendes budskab om, at der altid er en vej frem i livet uanset, hvad vi kommer ud for, og at vi altid skal have selvværd.
Vi kommer til at savne Suka, en ihærdig og pålidelig kvinde, som er glad for sang og livets glad stunder, som giver til plads til sund latter.

På vegne af kommunalbestyrelsen udtrykker jeg hermed vores dybfølt medfølelse, må hendes store kærlighed give jer kræfter fremover.

Æret være Sukas minde

Kiista P. Isaksen,
Borgmester i Kommune Kujalleq