airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Da vedkommende ikke blev udpeget som leder, trak de sig tilbage

I sidste uge trak syv brandfolk sig tilbage i Qaqortoq, da de ikke var enige i udpegelsen af en ny beredskabschef i Kommune Kujalleq.

1. juli 2020

I forbindelse med udpegelsen af en ny beredskabschef i Kommune Kujalleq meddelte syv brandfolk, at de trak sig tilbage. Årsagen til tilbagetræfningen var, at den ønskede leder ikke blev udpeget.

-Det er ærgerligt, at de trak sig tilbage på grund af uenighed med denne udpegning af den kommende chef, efter som det er vigtigst at arbejde for borgerne, hvis man skal arbejde i beredskabet, og selv om nogle havde trukket sig, at der ingen grund til bekymring for beredskabet i Qaqortoq, da der er nok af brandfolk, der er rede til at gå i aktion, siger fg. beredskabschef Peter Mathiassen i Kommune Kujalleq.

De brandfolk, der trak sig tilbage, meddelte deres beslutning om at trække sig tilbage gennem pressen, da vedkommende person, som de ønskede skulle bestride denne stilling, ikke blev udpeget. Efterfølgende har den udpegede beredskabschef meddelt, at han trak sig tilbage.

- Det er ærgerligt, at den udpegede beredskabschef har trukket sig tilbage, og det næste skridt er op til Udvalget for Teknik og Miljø, og i denne forbindelse vil jeg endnu engang pointere, at man ikke skal bekymre sig om beredskabet i Qaqortoq, som også blev stadfæstet under mødet med Beredskabskommissionen, afsluttede Peter Mathiassen.