airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Lærerne i Kommune Kujalleq skal på kursus

Med det formål at etablere en effektiv forvaltning af skolerne og for at eleverne erhverver sig nye redskaber til at få det bedste ud af deres skolegang, skal lærerne på kursus.
1. august 2020
Efter sommerferien og før skolestart for eleverne skal udvalgte lærere på kursus.
-Fra Skole-, Daginstitutions- og Innovationsudvalget side anser vi det for vigtigt, at det går godt for skolerne i Kommune Kujalleq, og at eleverne får gode resultater i undervisningen i løbet af året, derfor er det passende, at repræsentanter for alle trin fra samtlige skoler får givtige redskaber, siger fungerende souschef for SDI-Forvaltningen Ruth Jakobsen.

I begyndelsen af august måned afholdes der to forskellige kurser, som drejer sig om kursus i ugeskemarevolution, der afholdes i Sulisartut Højskoliat fra den 3. - 5. august og endelig kursus i innovationsdidaktik/aktion verdensmål, der afholdes fra den 5. - 7. august i Hotel Qaqortoq.

-Det er mit håb, at de lærere, der skal deltage i kurserne får gode og givtige redskaber, efter som det er vores interesse, at der er en kontinuerlig forbedring af undervisningen af eleverne og det gode samarbejde lærerne imellem, siger fungerende souschef for SDI-Forvaltningen Ruth Jakobsen.