airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kommune Kujalleq og Frednings- og Miljøudvalget afholdt et møde

Tirsdag den 25. august fremlagde borgmester Kiista P. Isaksen, formanden for Udvalget for Teknik og Miljø Josef Petersen og konsulent for råstoffer i Kommune Kujalleq Ole Christiansen over for udvalget i kommunens byrådssal i Qaqortoq.
26. august 2020

Under mødet blev kommunens nuværende og fremtidige affaldsplanen, kommunens status som en del af UNESCO's verdensarvsliste og emner på råstofområdet fremlagt.

Jeg er glad for mødet med udvalget, da forslag fra Inatsisartut kan indstilles til sagsbehandling i udvalget, derfor er jeg meget taknemmelig for vores gode debat og at udvalget ville lytte interesseret om vores miljø i kommunen, siger Kiista P. Isaksen

På billedet ses (fra venstre) Aqqa Samuelsen næstformand for udvalget, Jens Danielsen medlem af udvalget, Kiista P. Isaksen borgmester i Kommune Kujalleq, Doris J. Jensen formand for udvalget, Mikivsuk Thomassen medlem af udvalget og formanden for Udvalget for Teknik og Miljø i Kommune Kujalleq Josef Petersen. Ole Christiansen, der deltog gennem Skype er ikke med i billedet.