airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

"De gule Ravne" i Qaqortoq kommer til at gå rundt i byen.

Efter forebyggelsesudvalgets opfordring til at børn skal tidlig hjem oprettede man natteravne-ordningen.
6. november 2020

Forebyggelsesudvalget i Qaqortoq har opfordret børn under 13 år om at være hjemme kl. otte om aftenen samt unge mellem 13 og 16 år kl. ti om aftenen.

Nu kan børn, der er ude efter det fastsatte tid, have samtale med natteravnene. Fra nu af de frivillige ressourcepersoner deltage i det forebyggende arbejde i Qaqortoq by.

-Det lykkedes fint med at samle frivillige natteravne, og hermed har man oprettet de såkaldte "Tulukkat Sungaartit" ("De Gule Ravne") som en forening i vores by, som kommer til at deltage i det forebyggende arbejde, siger konsulent Anna P. Knudsen.

I forbindelse med oprettelsen af De Gule Ravne er det vigtigste formål at oprette tryghed i vores by, hvor hensigten er at skabe en fælles udvikling med en fælles forsvarlig forebyggelse.

-Det er mig en glæde, at de frivillige ressourcepersoner nu har realiseret oprettelsen af en forening og dermed skal til at gå rundt i byen. De Gule Ravne skal på deres første tur fredag den 6. november, siger Anna P. Knudsen.

I forbindelse oprettelsen af foreningen Tulukkat Sungaartit (De Gule Ravne) har foreningen konstitueret sig med Therkild Kleist som formand, Mette Petersen som næstformand, Konkordie Jakobsen som sekretær, Lena Pedersen og Inngili Egede som kasserere samt Jens-Enok Hansen og Naja K. Lyberth som bestyrelsesmedlemmer.