airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Medlem af kommunalbestyrelsen i Kommune Kujalleq Josef Petersen (S) er trådt ud af sit medlemskab

Josef Petersen var formand for Udvalget for Teknik og Miljø samt medlem Udvalget for Økonomi og Planlægning, og i forbindelse med hans udtræden blev første suppleant Ànasse Kleist Karolussen udnævnt som medlem.
25. november 2020
-Josefs ønske om at udtræde er ærgerligt for borgerne i vores kommune og for Siumut-gruppen. Som et dedikeret medlem var Josef arbejdsom og havde store erfaringer, derfor var det et stort tab, da han trådte ud. Men jeg respekterer hans personlige udtræden og takker ham inderligt for vores gode samarbejde som folkevalgte i de senere år. I forbindelse med hans udtræden byder jeg Ànasse Kleist Karolussen velkommen og har gode forventninger til samarbejdet med ham, siger borgmester Kiista P. Isaksen.

Den nu udtrådte medlem af kommunalbestyrelse Josef Petersens (S) fik 86 stemmer i denne valgperiode; Ànasse Kleist Karolussen blev udnævnt som medlem onsdag den 25. november.