airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Undersøgelse af medarbejdernes arbejdsvilkår

Kommune Kujalleq finder det betydningsfuldt at skabe tryghed hos sine medarbejdere, derfor er man i fuld gang med at lave en undersøgelse af kontorpersonalets arbejdsvilkår i disse dage.
11. marts 2021

Formålet med denne undersøgelse er at forbedre glæden og lysten til arbejdet samt at få forståelse for medarbejdernes egentlige klagepunkter på deres respektive arbejdspladser.

I forbindelse med undersøgelsen af kontorpersonalets arbejdsvilkår har man sendt et spørgeskema til alle medarbejdere i samtlige afdelinger i Kommune Kujalleqs byer og bygder.

  • Vi har sendt et spørgeskema til alle via Ennova, og man vil kunne udfylde den anonymt. Derfor vil man være anonym, uanset hvor man arbejder, siger Løn & HR-chef Jacob Abelsen.

    De ansvarshavende afdelingsledere vil kunne bruge spørgeskemaets besvarelser som redskaber.

  • Besvarelserne vil ikke bare blive gemt i en skuffe, efter som man vil bruge disse som redskaber for at skabe gode arbejdsvilkår med det formål at skabe en effektiv ordning i afdelingerne.

Undersøgelsen af kontorpersonalets arbejdsvilkår kører frem til den 25. marts.