airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ledergruppen skal til at arbejde med relationer og styrke samarbejdet

I forbindelse med ledergruppens daglige arbejde i Kommune Kujalleq har man afholdt møder om den daglige arbejdsprocedure, og i den kommende tid skal arbejdsformen under møderne være anderledes.
31. marts 2021
Blandt de ni ledere i Kommune Kujalleq blev der afholdt kurser i november sidste år for at styrke samarbejdet mellem forvaltningerne. Kurset, der blev arrangeret af firmaet VisioBox Consulting, blev taget godt imod af ledergruppen.

-Kurset som vi fik startet sidste år, der har det formål at styrke kommunikations- og samarbejdsstrategien forvaltningerne imellem, havde følgeskab af ansvar og opgaver, og der var stor tilfredshed med resultaterne hos ledergruppen, forklarede fungerende kommunaldirektør Dorthe Bidstrup.

Man har satset på at skulle arbejde med relationer og styrke samarbejdet om opnåelse af fællesskab i forlængelse af kurset i november måned.

-Ledergruppen har besluttet sig til, at man fortsat bestræber sig på at arbejde med relationer og styrke samarbejdet internt i gruppen, hvor man vil starte på arbejdet i den kommende tid, afsluttede Dorthe Bidstrup.