airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Udvalgsformand: -Jeres tiltag er en gave til børn og familie af stor betydning

7. juni 2021

Eleverne fra Sulisartut Højskoliat, som på frivillig basis har arrangeret aktiviteter uden sportshallen Qaqortup Timersortarfia, blev taget godt imod af mange børn.

Formanden for Skole-, Daginstitutions- og Innovationsudvalget var glad og taknemmelig for arrangementet.

 

-Frivillige initiativtagere i vores kommune plejer at have meget at give borgerne gennem deres aktiviteter. Disse aktiviteter og jeres frivillige indsats er en gave, der har resulteret i hygge blandt børn og mange børnefamilier med uforglemmelige oplevelser både for jer og borgerne, sagde Bibi Kielsen blandt andet under samværet med eleverne fra Sulisartut Højskoliat.

 

I forbindelse børnenes dag fik alle børnene forskelligartede udfoldelsesmuligheder. Hoppeborgen var vældig populær hos børnene, hvor de ved siden af blandt andet havde mulighed for at hygge sig med at male deres ansigter, deltage i fiskedam og tombola og købe sig frem til forskellige lækkerier.

 

-Jeg er utrolig glad for jeres tiltag, og jeg er taknemmelig for at kunne påskønne jeres enestående initiativ inden i tager tilbage til jeres respektive hjem. Jeg håber, at I gør god brug af den erfaring I har erhvervet jer med frivillig indsats i fremtiden, efter som det rent menneskeligt giver en følelse af et hjertevarmt udbytte, sagde Bibi Kielsen.

 

NunaFonden har været hovedsponsor for højskoleelevernes frivillige indsats, hvor GrønlandsBanken, Permagreen, Lions Club Qaqortoq samt Kommune Kujalleq endvidere har doneret midler.