airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kommune Kujalleq er blevet 19 pædagoger rigere.

3. juni 2021

Elever, der startede deres uddannelse i den decentrale pædagoguddannelse for tre år siden, fuldførte deres uddannelse med at modtage deres beviser den 3. juni.

Da dimittenderne begyndte på deres uddannelse for tre år side, var de 20 elever, og én af eleverne flyttede til Nuuk for at fortsætte med sin uddannelse. Borgmester Stine Egede glædede sig over, at de alle fuldførte deres uddannelse.

-At I alle uden undtagelse fuldførte jeres uddannelse på fornem vis, er et tegn på, hvor hengiven I har været til jeres opgave. På baggrund af den viden, som I har tilegnet jer gennem jeres uddannelse, er I blevet i stand til at kunne øjne den særlige fornødne støtte til børnene, og det vil være med til at løfte en forbedring af den socialfaglige opgave i vores kommune. I denne forbindelse er jeg sikker på, at I vil deltage i arbejdet for at bane vejen for børn, der har brug for den nødvendige støtte før skolestart, sagde Stine Egede blandt andet under sin tale til dimittenderne.

I Kommune Kujalleq er der hårdt brug for de nyudklækkede pædagoger, der modtog deres beviser i Hotel Qaqortoq.

-En af vores målsætninger i kommunalbestyrelsen i den kommende fremtid er at ansætte pædagoger i alle skolerne i vores kommune. Der er hårdt brug for jer, efter som I gennem jeres arbejde med børnene bærer på et stort ansvar, derfor kan I være stolte af det mål I har nået i dag, sagde Stine Egede blandt andet i sin tale.