airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kære medborgere i Kommune Kujalleq

5. august 2021
Alle smittede med Covid-19 i Kommune Kujalleq er nu raskmeldte, og dette er jeg meget taknemlig for. Dog skal vi stadig være påpasselige. Der er mange, som er ude og rejse under deres ferie, derfor ønsker jeg, at alle stadig følger myndighedernes råd.

Jeg håber at de, som ikke er vaccineret endnu vil udnytte mulighederne for at blive vaccineret, således vil vi nemlig kunne bekæmpe Covid-19.

Jeg vil inderligt takke alle, der var behjælpelige under stigningen af smitteantallet af Covid-19. Frivillige, podere, personalet i sundhedsvæsnet, dem som vaccinerede, påpasselige borgere og besøgende, og andre der var med til at holde smitten nede takker jeg mange gange. Jeg er sikker på, at det ville have været svært at få arbejdet til fungere, hvis ikke det var for det gode samarbejde.

Angående radioudsendelsen i onsdags vil jeg udnytte muligheden med at beklage for at have udtalt forkert om, at alderdomshjemmet er lukket for udefrakommende besøg. Alderdomshjemmet har haft åbent for besøg siden d. 26. juli.

Endvidere vil jeg igen opfordre til at følge myndighedernes råd, lad os alle passe på os selv og tage medansvar i kampen mod Covid-19.